Horoscop: Zodiile şi relatiile la distanţă. Ce poţi face ca sentimentele voastre să reziste în timp

In ultima perioada, relatiile la distanta au inceput sa fie in trend, avand in vedere si mijloacele de comunicare tot mai variate. Foarte multe persoane ajung sa se cunoasca prin intermediul retelelor de socializare si tot asa hotarasc sa-si intretina relatia, in ideea ca vor reusi sa faca fata tentatiilor din jur.

RomaniaTV.net
20 iun. 2014, 08:41
Horoscop: Zodiile şi relatiile la distanţă. Ce poţi face ca sentimentele voastre să reziste în timp

Alte persoane, in schimb, evita astfel de relatii, considerand ca nu au niciun viitor. Cu toate astea, numeroase cercetari au aratat ca o relatie la distanta are sansa de reusita aproape egala cu cea a unei relatii clasice, iar aici conteaza foarte mult cum se inteleg cei doi indivizi.

Astrele joaca si ele un rol important, ne definesc caracterul si personalitatea si, in functie de zodia in care ne-am nascut, avem tendinta sa facem anumite alegeri in viata.

Daca vrei sa afli ce sanse ai la o relatie reusita, citeste horoscopul si vezi ce poti face ca sentimentele voastre sa reziste in timp.

Berbec
Berbecul este foarte imprevizibil si nu-i trebuie mult sa se indragosteasca de cineva. Considera ca nimic nu este imposibil si este capabil sa faca sacrificii pentru persoana iubita. Pentru el nu este dificil sa inceapa o astfel de relatie, partea grea incepe in momentul in care trebuie sa existe o continuitate. Ii poate fi distrasa atentia foarte usor si are tendinta sa uite care era scopul sau. Asadar, o relatie la distanta cu un Berbec poate fi foarte greu de pastrat.

Taur
Taurul are capacitatea nativa de a mentine orice relatie. El crede cu tarie in ce simte si niciodata nu isi va abate gandul de la persoana iubita. Chiar daca barbatii nascuti in aceasta zodie sunt considerati ca fiind adevarate partide, asta nu inseamna ca-i transforma in afemeiati. Accepta o relatie la distanta in momentul in care prinde foarte mare drag de acea persoana, iar pe masura ce va trece timpul, sentimentele sale vor fi tot mai puternice.

Gemeni
Barbatul nascut in zodia Gemeni am putea spune ca a inventat ideea de relatie la distanta. Pentru el este ideala o astfel de situatie intrucat numai asa ar putea sa faca mai multe lucruri simultan. Gemenii sunt foarte activi si nu le place sa li se ceara prea multa socoteala, iar daca iubita lor este intelegatoare, sansele de reusita ale relatiei sunt foarte mari. Comunicarea este esentiala. Daca vrei o relatie cu acest nativ, obisnuieste-te sa vorbiti foarte des.

Citeşte mai multe pe ele.ro