Horoscopul 2017 al ZODIILOR de FOC. Cum va fi anul pentru nativii leu, berbec şi săgetător

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru 2017. Găsești, mai jos, horoscopul pentru zodiile din elementele de foc: leu. berbec și săgetător.

RomaniaTV.net
10 ian. 2017, 09:52
Horoscopul 2017 al ZODIILOR de FOC. Cum va fi anul pentru nativii leu, berbec şi săgetător

Berbec

Un de foc pentru tine, în multe privințe, dar în special în zona relațiilor și a inițiativelor curajoase care e posibil să schimbe total traiectoria de viață și destinul. Nu va fi un an ușor, dar ești deja familiarizat cu efortul, muncă și stressul, așa că nu te va surprinde nici anul 2017 cu provocările lui cu tot. Totuși, poate fi un an cu realizări, împliniri, obținerea succesului cu mai multă ușurință.

Chiar dacă anul debutează cu o liniște aparentă, chiar cu senzația de epuizare, ca și când nimic nou nu se arată sub soare, ei bine pe măsură ce se apropie luna februarie, vei simți cum ți se aprind călcâiele, în sensul de chef de aventură, inițiativă, nou, deschidere de drum, făcut nefăcute, dragoste pasionala, proiect inedit. În funcție și de horoscopul personal, planetele prezente în Berbec (Venus și Marte) te vor cam pune pe jar și te vor împinge să te joci cu focul.

Apropo de dragoste, Venus va retrograda în acest an, în Berbec + Pești, iar în martie-aprilie, Berbecii sunt nevoiți să-și reevalueze o relație de iubire, eventual să încerce să îndrepte unele greșeli sau derapaje amoroase. E foarte importantă această perioadă, care te poate ajuta, pe de o parte să realizezi ce vrei și cum să obții ce vrei în plan sentimental, iar pe de altă parte te conștientizează cu privire la anumite relații care e nevoie să fie modificate, ajustate, reconfigurate. Nu e exclus că unele sentimente să dispară și unele relații, inclusiv de amiciție, să le dea de furcă Berbecilor în prima parte a anului.

Citeşte şi  Horoscop săptămânal Mihai Voropchievici 8 – 14 ianuarie. Taurii se pregătesc pentru schimbări majore

Leu

Un an important pentru Lei, dacă luăm în considerare că Nodul nord lunar se stabilește în Leu, începând cu luna februarie, pentru un an și jumătate. Așadar, e posibil să simți că ai de hotărât o traiectorie, poate chiar inedită, în orice caz foarte creativă și generatoare de entuziasm. Ai nevoie de o perspectivă nouă că de aer. De altfel, în ultimii ani, cu Uranus în zonă cunoașterii și elevarii, ai tot deschis ușa minții tale pentru a învață mereu câte ceva și a înțelege mereu mai mult.

Această sete de cunoaștere persistă și în acest an, dar de data asta parcă îți dorești să consolidezi ceva, să folosești o cunoaștere pentru a-ți crea un culoar nou, solid, adecvat. Mereu va sta în mintea ta întrebarea: „ce mi se potrivește mie acum?”. Și e bine să folosești mereu această întrebare pentru a face alegeri în acord cu inima ta.

Citeşte continuarea pe tvhappy.ro