Horoscopul alchimist. Cine este zodia DE AUR în zodiacul magic. Cum se calculează

Pentru a stabili care este semnul dvs. din horoscopul alchimist, este necesar să adăugați toate numerele datei dvs. de naștere și să reduceți totalul la un număr dintr-o singură cifră

19 ian. 2022, 10:25
Horoscopul alchimist. Cine este zodia DE AUR în zodiacul magic. Cum se calculează

Horoscopul alchimist se bazează pe combinația de numerologie și metale. Pe vremuri, se credea că metalele aveau energii, o teorie care există și care este recomandată pentru a atrage energia pozitivă pe care o avem în jurul nostru sau pentru a respinge energia negativă.

Pentru a stabili care este semnul dvs. din horoscopul alchimist, este necesar să adăugați toate numerele datei dvs. de naștere și să reduceți totalul la un număr dintr-o singură cifră, pe care trebuie să îl raportați la un element chimic.

Horoscop aztec 2022. Ce zodii sunt protejate de zei anul acesta. Previziuni speciale
De exemplu, dacă o persoană s-a născut pe 29 decembrie 1981, trebuie să facă o operație matematică foarte simplă, cum ar fi 2 + 9 + 1 + 2 + 1 + 9 + 8 + 1, care rezultă 33. Apoi, adunăm cifrele ale acelui număr, rezultând 6, care ar fi numărul alchimic. Dacă numărul final se termină cu zero, acesta ar fi numărul dvs.; dacă rezultatul este, de exemplu, 21, aceste două numere sunt adăugate din nou, iar ultimul număr ar fi 3. Dacă însumarea dă 10, 20, 30, 40 etc. Atunci zero va fi luat ca număr.

 

Care sunt semnele Horoscopului Alchimist?

Metalele sunt numerotate pentru a le asocia cu cifra obținută după adunare.

1 pentru Argint

2 pentru Fier

3 pentru Mercur

4 pentru Zinc

5 pentru Staniu

6 pentru Plumb

7 pentru Platină

8 pentru Nichel

9 pentru Aur

0 pentru Cupru

Caracteristicile semnelor

Fiecare dintre metale dă nativilor aceste semne de caracteristici specifice. Iată trăsăturile lor principale de personalitate.

1. Argint

Energia sa corespunde cu Luna.

Aveți multă seducție și un spirit vulnerabil în voi. Poate la prima vedere nu-ți arăți latura spirituală și, prin urmare, mulți te cred superficial. Dar în interior, ești o persoană foarte emoțională și este posibil să experimentezi schimbări bruște de dispoziție. Ești foarte bun la tot felul de activități manuale, deci poți fi artist plastic sau meșter. Este important ca prin munca ta să îți poți transmite emoțiile.

Având în vedere caracteristicile horoscopului alchimist, oamenii al căror număr magic este 1 sunt seducători și foarte independenți. Argintul le oferă o putere specială de a ataca atunci când se simt răniți și fără a analiza ce consecințe vor avea acțiunile lor imediate.

Nu sunt prieteni ai interdicțiilor, pentru că tânjesc după sentimentul de libertate în mod constant și nu se înțeleg cu oameni foarte geloși sau posesivi. Au nevoie de mișcare, de activitate fizică sau, dacă nu, corpul lor slăbește.

2. Fier

Energia sa corespunde cu Marte.

Deoarece ești dur ca fierul, este normal să ai multe experiențe de viață care te fac să te maturizezi (pentru a te face mai puternic). Ai tendința de a fi foarte sănătos și îți pasă să rămâi puternic și activ. Ești cinstit, dar ai idealurile tale fixe care te pun deseori în conflict cu ceilalți. În dragoste, cu cât persoana este mai dificilă, cu atât ai mai multă dorință de a o cuceri.

Sunt oameni atrăgători și independenți care nu acceptă limitări și care iubesc libertatea. Acest metal conferă nativilor lor o personalitate combativă, beligerantă și nonconformistă; spun mereu ce cred și nu au frici.

3. Mercur

Energia sa corespunde cu Mercur.

În teoria alchimică, mercurul este legat de energia feminină. Deci, aveți multă percepție și sensibilitate în voi. Ai darul vorbirii care te face să duci o viață plină de prietenii și povești de dragoste. Chiar și așa, ai tendința de a fi foarte posesiv și de multe ori te enervezi în certuri.

Acest metal îi face pe oameni sociabili, cu un interes de a experimenta și de a se bucura de viață. Cei care aparțin acestui semn al Horoscopului Alchimistului sunt convingători și se pot dovedi posesivi, dar, în general, caracterul lor este ușor de înţeles.

Horoscop Minerva: Cea mai norocoasă zodie a săptămânii, nu o afectează Mercur retrograd deloc
Cei născuți sub semnul lui Mercur sunt receptivi, amuzanți, inteligenți și foarte adaptabili. Nu tânjesc după o viață confortabilă și ordonată. Se bucură de noutate, aventură și strălucește în profesii legate de călătorii sau comunicare.

4. Zinc

Energia sa corespunde cu Neptun.

Ești o persoană foarte veselă și de ajutor. Deși trebuie să înveți să spui „nu” atunci când cererile îți compromit starea de spirit sau sănătatea. Ai tendința de a oferi în exces și trebuie să înveți să găsești echilibrul dintre a da și a primi. Sunteți reflectiv în luarea deciziilor. Este normal să te îmbolnăvești mai degrabă de probleme emoționale decât fizice. Este normal ca dorința ta de libertate să te facă să trăiești povești de dragoste pe termen scurt pentru că nu vrei să te simți legat de nimic.

Cei născuți sub influența Zincului sunt impulsivi, corecți, optimiști și puțin stricți, precum și sensibili și creativi, muncitori, cinstiți și responsabili. Știu cum să-i susțină pe ceilalți și să-i facă să zâmbească în orice circumstanță.

Această lipsă de seriozitate poate fi interpretată greșit, deoarece caracterul lor tineresc este o constantă și, de obicei, se dezvoltă profesional în plan artistic, creativ. Ca punct slab, au o latură excesiv de naivă care poate duce la dezamăgiri crude.

5. Staniu / Cositor

Energia sa corespunde cu Jupiter.

Ești o persoană foarte optimistă și intelectuală, dar greu de înțeles. Ceea ce te face să ai puțini prieteni, dar cei pe care îi ai sunt pe viață. Adori luxul și viața bună, motiv pentru care este normal să cheltuiți mulți bani pe lucruri superficiale. Interesantul la tine este să nu simți atașamente, iar această atitudine îți permite să experimentezi schimbări radicale în viață.

Sunt ființe dinamice și obstinate, care avansează în viață ca un excavator pe care nimic și nimeni nu îl poate opri și, de obicei, lucrează astfel încât ambițiile lor să îi poată duce departe. Cei din această zodie sunt foarte protectori faţă de cei dragi.

Sociabili, nativii acestui semn al Horoscopului Alchimist știu să arate o mare generozitate, chiar dacă uneori le lipsește delicatețea atunci când își exprimă dragostea, lucru care poate fi identificat mai mult cu gesturile decât cu cuvintele. Dacă nu sunt interesați de ceva, pot fi foarte iresponsabili, așa că fii atent cu ei.

6. Plumb

Energia sa corespunde cu Saturn.

Dacă acesta este metalul tău, atunci munca ta în această viață se bazează pe modelarea personalității tale, pe lucrul asupra caracterului tău și pe a te pune pe tine în primul rând deasupra celorlalți. Sunteți într-un proces de descoperire interioară. În dragoste, trebuie să înveți să-ți exteriorizezi emoțiile. Chiar și așa, ești foarte detaliat, ai multă răbdare și abilitate analitică. Ceea ce vă permite să vă dezvoltați în domenii precum ingineria, știința și matematica.

De obicei sunt oameni timizi și sensibili, care se agață de situații sau oameni dăunători pentru că, din păcate, au un anumit magnet pentru ei. Acest lucru nu înseamnă că au o doză mare de seriozitate și onestitate; de fapt, pot avea un caracter foarte rigid (și loialitate extraordinară).

Nativii din Plumb nu suportă nedreptatea, răul sau minciuna; și, de fapt, au o înclinaţie specială pentru a ajuta pe cei nevoiași și pe cei slabi. Sunt mari profesioniști datorită gustului lor rafinat pentru detalii și rigoare.

7. Platină

Energia sa corespunde Pământului.

Dacă acesta este metalul tău, atunci trebuie să-ți spun că ai o energie foarte specială. Ai multă eleganță, distincție și prezență. Vă deschideți doar cu oameni foarte de încredere, ceea ce vă face dificilă stabilirea unei relații. Dar dacă celălalt are răbdare și perseverență, acesta va vedea sufletul tău profund. Aveți mult echilibru spiritual și mental, care vă ajută în tot procesul vieții voastre.

Cei născuți sub acest semn, potrivit horoscopului alchimist, au un mare talent și noroc să facă ceea ce vor. Sunt selectivi în dragoste și prietenie și uneori pot fi reci și distanți în relațiile umane, deoarece le este dificil să se conecteze.

Prioritatea lor în viață este succesul în afaceri și social și sunt bună în afacerile legate de design și modă. Nu se agață de trecut, datorită marelui echilibru mental și calmului pe care îl găsesc pentru a face față problemelor în mod obiectiv.

8. Nichel

Energia sa corespunde cu Uranus.

Aveți o minte ascuțită, aveți diplomație și sunteți foarte practic atunci când sunteți implicat într-un conflict. Veți găsi întotdeauna soluția problemelor, atât ale voastre, cât și ale celorlalți. În dragoste sunteți dulce și vă inspirați partenerul, deși nu vă îndrăgostiți ușor. Aveți o energie mare în mâinile dvs, deci puteți fi atât un mare artist, cât și un chirurg.

Conducerea va fi una dintre caracteristicile principale ale persoanei care are Nichel ca metal al Horoscopului Alchimist și, în curând, își dau seama de tot ceea ce s-au angajat să realizeze și se vor strădui să iasă în evidență în orice moment.

Uneori capricios, dar întotdeauna original și plin de idei, sunt muncitori talentați cu o lumină care îi duce în viață într-un mod aventuros, de obicei fac o impresie bună și știu să se adapteze la vicisitudinile vieții. Cea mai mare teamă a lor este plictiseala și rutina.

9. Aur

Energia sa corespunde Soarelui.

Alchimiștii au căutat să transforme orice metal în aur, motiv pentru care ești un metal prețios și plin de energie divină. Ești pasionat, credincios, generos, armonios și îți radiezi propria lumină. Chiar dacă ești un mare visător, ești și foarte responsabil și ai caracterul unui lider. Deci nu ar fi o coincidență faptul că, în cariera ta profesională, vei ajunge să fii proprietarul propriei companii.

Acest metal le conferă nativilor un farmec aparte, astfel încât sunt pasionați, interesanți și fideli oamenilor pe care îi iubesc, chiar dacă pot atrage mulți oameni și cu ușurință. Sunt generoși, amabili și cultivă relații de durată, atât cu partenerul lor, cât și cu prietenii lor.

Așa cum era de așteptat, iubesc luxul și au tendința de a cheltui bani și se așteaptă la schimbări financiare semnificative în viața lor în mod constant, iar marea lor ambiție și voință ajută întotdeauna la obținerea a ceea ce dorește un nativ al acestui semn.

0. Cupru

Corespunde lui Venus.

Ești o persoană al cărei scop este să fie umplut cu dragoste. Ești sensibil, respectuos și vrei să faci fericiți oamenii pe care îi iubești. Arăți fragil, dar ai o forță interioară incomparabilă. Este normal să fii atras de tot ceea ce este estetic și că trebuie să fii în contact cu profunzimea emoțională a altora. Este normal să căutați o profesie artistică sau o carieră care să vă permită să îi ajutați pe alții, cum ar fi medicina, politica sau dreptul.

Influența cuprului oferă oamenilor al căror număr magic de alchimist este zero o mare afecțiune pentru ceilalți, deoarece sunt generoși și oferă sprijin. Deși pot părea fragili și timiyi, sunt de fapt un vârtej de energie de un anumit stil.

În spatele unei fragilități aparente se ascunde o personalitate puternică și un caracter hotărât. Se străduiesc să nu-i dezamăgească pe ceilalți și să le ofere ajutorul celor care au nevoie de el. Bineînțeles, nu-i trădați, pentru că sunt ranchiunoși și răzbunători.