Horoscopul alchimistului, cu Mihai Voropchievici. Ce puteri ascunse au nativii zodiacului!

Mihai Voropchievici a scos la iveală, sâmbătă seară, horoscopul alchimistului, care arată puterile nebănuite ale zodiilor.

16 oct. 2021, 21:09
Horoscopul alchimistului, cu Mihai Voropchievici. Ce puteri ascunse au nativii zodiacului!

Horoscopul alchimistului, cu Mihai Voropchievici. Ca să depistăm numărul alchimic luăm ziua, luna şi anul naşterii şi adunăm cifră cu cifră. La fel cum calculăm pentru destin. Se adună ziua cu luna și cu anul. Le mai adunăm o dată, ca să rămână una singură. Dacă din adunare, am obţinut 1 şi 9, adunăm din nou 1+9 şi avem 10 şi este 1.

Horoscopul alchimistului, cu Mihai Voropchievici. Ce puteri ascunse au nativii zodiacului!

Caracteristicile alchimice ale numărului 1, care reprezintă semnul argintului.

Persoanele cu numărul alchimic 1 sunt maleabile precum argintul, dar totodată sunt prea puţin influenţaţi de mediu. Deci, ei au drumul lor, au stabilitate emoţională puternică. Sunt impunători, se lasă greu convinşi. Au calităţi de lideri şi uneori pot fi consideraţi chiar încăpăţânaţi. Sunteţi mânaţi de un puternic sentiment al libertăţii, dar totodată îţi onorezi cu promptitudine toate promisiunile făcute. Sunt persoane atrăgătoare şi ies în evidenţă oriunde s-ar afla. Se integrează cu dificultate într-un program strict sau supus rutinei. El face cu greu faţă rutinei. E o persoană care iubeşte spontaneitate, sportul, călătoriile.

Caracteristicile alchimice ale numărului 2, care reprezintă semnul fierului.

Persoanele cu energia fierului sunt atât de sensibil şi empatice, dar în contrar pe atât de puternice. Sunt persoane optimiste, reuşesc să meargă mai departe peste toate greutăţile vieţii făcând, în general, cele mai bune alegeri. Adică, fac alegeri, stau foarte mult şi se gândesc, şi până nu analizează de 100 de ori. Dar alege o singură dată pentru toată viaţa. Se bucură de prietenii adevărate, ei fiind oameni sinceri. Nu au obiceiul să judece greşelile celorlalţi şi nu poartă pică. Iartă cu uşurinţă, însă nu uită. Sunt foarte talentate, un gen de artişti, prezentând în general talente care înseamnă îndemânare.

Caracteristicile alchimice ale numărului 3, care reprezintă semnul mercurului.

Energie debordantă, imaginaţie fără graţie. Sunt persoane care se adaptează deosebit de uşor tuturor schimbărilor. Sunt persoane care trec cu mare uşurinţă peste greutăţile vieţii, fără să se lase afectaţi. Sunt persoane care aduc buna dispoziţie. În general, se pun la adăpost de toate aceste adăpost, elimină uşor energiile negative. Foarte optimişti, călătoresc mult şi au prieteni în toată lumea. Au abilităţi excelente de comunicare cu tendinţele în tot ceea ce este nou, monden şi modern.

Citește continuare aici.

Citește și: Horoscop Mariana Cojocaru: 7 planete retrograde, momente grele pentru zodii, DATORII KARMICE. Nu s-a mai întâmplat aşa de la revoluţia din 1989


loading...