Horoscopul american: Află ce simbol te reprezintă şi care este scopul tău în viaţă

Strămoșii americanilor credeau că din momentul nașterii, fiecare om este reprezentat de un anumit animal. Află ce animal totem ești, în funcție de perioada în care te-ai născut și ce spune acest lucru despre tine.

RomaniaTV.net
18 nov. 2016, 10:55
Horoscopul american: Află ce simbol te reprezintă şi care este scopul tău în viaţă

Vidră: 20 ianuarie – 18 februarie

Vidrele sunt firi prietenoase, oneste și loiale. Cei născuți în acest interval de timp sunt creativi, intuitivi și pot anticipa foarte multe lucruri. De aceea, Vidrele sunt considerate excentrice de cei din jurul lor.

Lup: 19 februarie – 20 martie

Așa cum poate te așteptai deja, Lupii prosperă într-un grup. Sunt firi înțelegătoare la prima vedere, însă în momentul în care se enervează, devin anxioși și răzbunători. Sunt foarte afectuoși, dar în același timp pot fi singuratici și independenți.

Citeşte şi  Horoscop: Află ce spune despre tine horoscopul iranian

Vultur: 21 martie – 19 aprilie

Vulturii s-au născut să fie lideri, iar cei din jurul lor îi consideră buni sfătuitori. Acest nativ este o persoană spontană și plină de viață ș nu se lasă condus de alte persoane. Este pregătit mereu să învețe lucruri noi și vede fiecare zi de viață ca pe o aventură.

Castor: 20 aprilie – 20 mai

Acest simbol din horoscopul american este perseverent, muncitor și practic. Reușește să îndeplinească orice sarcină îi este data și să lucreze strategic astfel încât rezultatele să fie pe măsura efortului depus.

Citeşte continuarea pe unica.ro