Horoscopul anului 2015. Află ce-ţi rezervă astrele

2015 va fi pentru unele native anul marilor schimbări în bine, în timp ce pentru altele el va aduce numeroase probleme de sănătate. Cu cât vei reuși să te adaptezi situației, cu atât mai repede vei trece peste toate dificultățile care-ți vor ieși în cale.

RomaniaTV.net
05 ian. 2015, 10:49
Horoscopul anului 2015. Află ce-ţi rezervă astrele

Berbec

Noul an va fi plin de energie și dinamism pentru toate nativele născute sub acest semn zodiacal.

Sănătate: În prima parte a anului, sănătatea ta are de suferit. Poți să te confrunți cu boli de ficat și oboseală. Începând cu luna iunie, lucrurile încep să se așeze. Ai grijă ce mănânci și fă mișcare, pentru a nu acumula kilograme nedorite.

Bani: Pe tot parcursul anului, vei beneficia de bani din plin, iar la muncă ai mari șanse să avansezi. Ai mare grijă la așa-numiți prieteni de la serviciu, care vor să-ți pună bețe în roate.

Citeşte şi Horoscopul chinezesc realizat de Mariana Cojocaru: Schimbările din 2015 se vor produce, dar lent

Dragoste: Dacă ești singură, ai mari șanse ca în 2015 să te îndrăgostești. Nativele care sunt deja într-o relație trebuie să fie mai indulgente cu partenerul de cuplu și să-i accepte defectele.

Taur

Anul 2015 este numai bun pentru a pune în practică toate ideile pe care le ai. Ai mari șanse să poți avansa în carieră, dacă vei fi sârguincioasă.

Sănătate: Pe tot parcursul anului, starea ta de sănătate va fi variabilă. Este posibil ca într-o lună să te confrunți cu probleme de sănătate, iar alta să te simți minunat. Schimbă-ți stilul de viață, pentru a ține la distanță oboseala, care te poate afecta mental.

Citeşte şi Luna plină din 2015: Semnificaţii şi influenţa asupra zodiilor

Bani: Se anunță o perioadă înfloritoare din punct de vedere financiar, dar ai mare grijă să nu cheltuiești prea mult și să-ți faci o gaură în portofel. Prin luna martie, sunt șanse să ți se ofere o mărire de salariu.

Dragoste: În 2015, te vei implica mai mult în relația de cuplu. Fii abilă în luarea deciziilor referitoare la angajamentele pe termen lung.

Predicțiile astrologice pentru celelalte zodii le găsești aici.