Horoscopul Apocalipsei. Ce şanse ai să scapi de sfârşitul lumii, în funcţie de zodie

Teoria sfârşitului lumii naşte foarte multe controverse în întreaga lume. Totuşi, fie că Apocalipsa vine pe 21 decembrie, fie că nu, ar fi bine să ştiţi ce vă aşteaptă, în funcţie de zodie.

13 dec. 2012, 08:32
Horoscopul Apocalipsei. Ce şanse ai să scapi de sfârşitul lumii, în funcţie de zodie

Speriaţi de ipoteza sfârşitului lumii, mulţi şi-au construit sau achiziţionat locuinţe subterane, în speranţa că vor reuşi să scape. Lucrurile mai ţin însă şi de noroc, dar şi de astre.

Unica a realizat un horoscop al sfârşitului lumii, din care puteţi afla ce şanse aveţi să scăpaţi de Apocalipsă cu ajutorul astrelor.

Cele mai mari şanse pentru a scăpa de sfârşitul lumii le au Berbecii, Capricornii şi Vărsătorii – 90%.

Firi aprige şi chiar încăpăţânate, Berbecii nu se vor da prea uşor bătuţi în faţa Apocalipsei. Capricornii au suficient sânge rece pentru a se putea descurca în orice împrejurare, cu toate că nu se descurcă prea bine în situaţii limită. Vărsătorii sunt şi ei suficient de inventivi şi de detaşaţi pentru a putea supravieţui, indiferent care va fi cauza care va aduce sfârşitul lumii.

Cu mari şanse de a rămâne în viaţă sunt şi Gemenii (85%), Săgetătorii (80%), Leii şi Scorpionii (70%)

La polul opus se află Peştii, cu doar 20% şanse de a trece cu bine de sfârşitul lumii, şi asta din cauza firii lor sensibile. Dacă unii vor renunţa, pur şi simplu, la luptă, devastaţi de ideea că lumea s-a sfârşit, alţii îşi vor da viaţa pentru vreo cauză nobilă.

Nici Racii nu stau prea bine cu şansele, ei fiind cotaţi cu 45%. Balanţele au însă 50% şanse de supravieţuire, iar Taurii şi Fecioarele 60%.