Horoscopul Astrocafe.ro pentru luna NOIEMBRIE

Iata ce vă rezervă astrele pentru luna noiembrie 2016, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
02 nov. 2016, 08:12
Horoscopul Astrocafe.ro pentru luna NOIEMBRIE

Berbec

Foarte evidențiate sunt în prima parte a lunii cheltuielile majore privitoare la taxe, facturi, credite, relații cu instituțiile financiare. Fii prudent și verifică orice document! Se pot strecura erori aparent minore, dar care la un moment dat vor declanșa adevărate conflicte.

Relațiile cu șefii se îmbunătățesc după 12 Noiembrie, dar nu slăbi vigilența. Încă mai pot apărea episoade neplăcute, care să-ți destablizeze imaginea publică și poziția în cadrul grupului de lucru de la locul de muncă. După 22 Noiembrie te poți gândi la călătorii îndepărtate sau la îmbogățirea bagajului de cunoștințe prin abordarea unor studii, cursuri, cercetări. Ferește-te de prieteni!

Citeşte şi  Horoscop noiembrie Mariana Cojocaru. Află predicţiile astrologice ale zodiei tale

Taur

Colaborările din sfera profesională și relația cu partenerul de viață sunt răscolite, fiind dificil să ajungi la un consens agreat de toată lumea. Sunt posibile ameliorări ale unor conflicte vechi, și apariția unor oferte, aparent, avantajoase de implicare în proiecte noi.

Se recomandă prudență, deoarece există detalii ascunse care sunt în dezavantajul tău. Selectează ceea ce simți că îți este benefic și, la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere. Acceptă și alte fațete ale situațiilor și relațiilor în care ești implicat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO