HOROSCOPUL BANILOR 10-16 DECEMBRIE 2018: Zodiile care atrag banii ca un magnet. Se anunţă prime de Sărbători

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

RomaniaTV.net
10 dec. 2018, 06:09
HOROSCOPUL BANILOR 10-16 DECEMBRIE 2018: Zodiile care atrag banii ca un magnet. Se anunţă prime de Sărbători

BERBEC

Încearcă pe cât posibil să te descurci cu banii pe care îi ai în această săptămână. Nu ai nimic atât de important în plan şi nu se va întâmpla nimic atât de grav încât să te împrumuţi peste tot în jurul tău. Chiar dacă îţi vor veni idei de investiţii, ia în considerare sfaturile celor care ţin la tine. 

TAUR

Nu o duci prea bine cu banii, de aceea ai face bine să îţi organizezi mai bine bugetul, în special în weekend. Unii colegi vor profita de situaţia în care te afli pentru a-şi etala bogăţiile, însă aceste tehnici de joasă speţă nu ar trebui să te frustreze. Alege bine oamenii alături de care te înconjori, pentru că ei te pot înălţa sau te pot trage în jos. 

GEMENI

Situaţia ta financiară nu va avea de suferit în aceste zile, cu toate că lucrurile nu ies aşa cum ţi-ai dorit la locul de muncă.

Toată lumea sesizează că afecerile tale stagnează, însă încearcă pe cât posibil să nu se implice în treburile tale. Din fericire, o persoană cu mai mult tupeu are grijă să te pună în temă şi să te avertizeze cu privire la ce se va întâmpla cu investiţiile tale din punct de vedere financiar. Îţi va fi de mare ajutor. 

RAC

Situaţia ta financiară este cumva la limită, aşa că trebuie să strângi bine cureaua în aceste zile. Chiar dacă îţi doreşti multe lucruri, acum nu este momentul şi nici nu e posibil să îţi îndeplineşti dorinţele. Încearcă pe cât posibil să îţi plăteşti toate datoriile sau facturile, acesta trebuie să fie scopul tău în acest moment!

Citeşte mai multe pe eva.ro