Horoscopul banilor 2022. Mihai Voropchievici ştie zodia care se va îmbogăţi

Cine sunt nativii horoscopului european care nu se vor avea probleme pe plan financiar, în acest an, care sunt zodiile cu mai puţin noroc. Mihai Voropchievici a alcătuit topul.

23 feb. 2022, 11:49
Horoscopul banilor 2022. Mihai Voropchievici ştie zodia care se va îmbogăţi

Horoscopul banilor 2022 Berbec

Nativul din zodia Berbec este perseverent, ambițios și foarte muncitor. La el nu se pune problema să ducă, vreodată, lipsă de resurse financiare.

Taur
Nativul din zodia Taur adoră luxul, opulența și obiectele scumpe și de calitate, motiv pentru care este extrem de generos cu darurile pe care și le face singur. Poate ar fi bine să mai chibzuiești banii.

Gemeni
Nativul din zodia Gemeni excelează la capitolul comunicare și știu cum să se folosească de cuvinte pentru propriul lor avantaj. Se descurcă bine pe plan financiar.

Horoscopul banilor 2022 Rac
Nativul din zodia Rac este boem, sensibil și extrem de ager. Îi place să meargă la shopping, aceasta fiind ca o terapie pentru el. Iubește banii și suferă atunci când îi lipsesc.

Leu
Nativul din zodia Leu este ambițios, inteligent și coleric. Orgoliul îl împiedică să vadă lucrurile care sunt, câteodată, chiar sub nasul lor.

Fecioară
Pragmatic, analitic, ambițios și perfecționist, atuurile nativului din zodia Fecioară îl ajută, de fiecare dată, să prospere pe plan profesional.

Horoscopul banilor 2022 Balanță
Nativul din zodia Balanță este un bun orator și un mare povestitor, motiv pentru care cei mai mulți reprezentanți ai zodiei își pot câștiga existența prin arta scrisului. Au mare lipici la bani.

Scorpion
Nativul din zodia Scorpion știe cum să exceleze în domeniul marketingului, cel care îi aduce mulți bani, de obicei. Este calculat și echilibrat, atuuri care îi aduc multe beneficii pe plan profesional.

Horoscop rune. Zodia care dă lovitura, INGUZ schimbă tot! Pentru cine se anunţă energii puternice
Horoscopul banilor 2022 Săgetător
Nativul din zodia Săgetător este obișnuit să îmbine utilul cu plăcutul și știe cum să-și transforme pasiunile în afaceri prospere.

Capricorn
Nativul din zodia Capricorn are grijă să atragă și să adune banii, în așa fel încât mereu să aibă o rezervă pentru zile negre. Este un bun negustor, potrivit numerologului.

Horoscop noroc martie 2022. Zodia care dă lovitura pe toate planurile: Își găsește marea iubire și are parte de experiențe unice
Horoscopul banilor 2022 Vărsător
Nativul din zodia Vărsător atrage banii și știe cum să dezvolte idei de afaceri alături de partenerul său. Această zodie de aer are nevoie de sprijin moral și financiar pentru a triumfa în domeniul afacerilor.

Pești
Romanticul incurabil al horoscopului european, nativul din zodia Pești atrage banii prin firea sa creativă. Reprezentatul acestui semn de apă excelează în domeniul artei.