Horoscopul banilor 5-11 iunie: Cine are noroc săptămâna viitoare

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

03 iun. 2017, 15:21
Horoscopul banilor 5-11 iunie: Cine are noroc săptămâna viitoare

GEMENI

Munca în echipă îţi poate aduce multe beneficii profesionale şi financiare, însă nu te aştepta la rezultate rapide.

Răbdarea îţi va fi pusă la grea încercare, însă trebuie să dai dovadă de înţelepciune dacă nu vrei să pierzi tot ce ai realizat până acum. Înţelegerea cu partenerii sau colegii tăi este un punct cheie în acest demers spre succes. 

RAC

Vei avea mult de lucru în această săptămână, însă te vei descurca de minune.

Cu toate acestea, nu vei avea şansa de a avansa, cu toate că îţi doreşti enorm acest lucru. Situaţia financiară rămâne neschimbată, însă nu ai motive să te plângi. Continuă să faci ceea ce faci cât de bine poţi, şi cu siguranţă cândva vei primi răsplata meritată!

LEU

Nu o duci aşa cum ţi-ai dori cu banii, de aceea în aceste zile vei face tot posibilul să găseşti un plan pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară.

E nevoie de o strategie atentă şi de o acţiune monitorizată de o persoană cu mai multă experienţă decât tine, de aceea ai grijă în cine te încrezi. Important este să nu stagnezi şi să încerci să avansezi tot timpul!

FECIOARĂ

Ai cheltuit destul de mulţi bani în perioada anterioară, de aceea acum ar fi bine să începi să faci economii.

Vor urma câteva luni în care ai face bine să laşi mofturile deoparte şi să strângi bani pentru ceva ce îţi doreşti şi care este cu adevărat important. E necesar şi să te distrezi şi relaxezi, însă se poate fără cheltuieli mari şi mult mai rar decât visezi!

Citeşte mai multe pe eva.ro