Horoscopul banilor 9-15 aprilie 2018: Puşculiţa goală pentru majoritatea nativilor. Cine face cinste în oraş

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

RomaniaTV.net
08 apr. 2018, 12:08
Horoscopul banilor 9-15 aprilie 2018: Puşculiţa goală pentru majoritatea nativilor. Cine face cinste în oraş

BERBEC

În acestă săptămână e rost de recuperat bani. Cu siguranţă ai ajutat pe cineva în trecut de care ai şi uitat deja, însă zilele acestea vei fi suprinsă cu o sumă de bani care îţi aparţine, de fapt. Nici nu se putea să vină într-un moment mai bun, pentru că ai atâtea de cumpărat. Datorită acestui lucru, e posibil să achiziţionezi mai multe lucruri decât ţi-ai propus. 

TAUR

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar în aceste zile. Fie vei câştiga mai mult la locul de muncă, fie vei avea venituri suplimentare dintr-o activitate extra-job, cert e că îţi prinde numai bine. E o săptămână a cadourilor şi a gesturilor frumoase, şi pentru că oferi, vei şi primi pe măsură!

GEMENI

Încearcă să nu te implici în proiecte noi în acest început de săptămână. De fapt, nu începe nimic nou dacă ştii că nu ai timp să termini. Va fi o săptămână liniştită, în care încă îţi revii după un scurt concediu binemeritat. Nu stai prost cu banii, deşi în ultima perioadă ai cheltuit destul de mult. 

RAC

Nu stai prea bine cu banii şi eşti tentată să cheltui mai mult decât te ţine buzunarul în aceste zile. După o perioadă în care ai avut mai multe cheltuieli, acum ar fi necesar să te organizezi mai bine şi să îţi pui poftele în cui. Astrele te sfătuiesc să îţi depozitezi economiile la loc sigur!

Citeşte mai multe pe eva.ro