Horoscopul banilor! Ce noroc ai la bani, în funcţie de ziua săptămânii în care te-ai născut

Află cum stai cu banii în funcţie de ziua săptămânii în care te-ai născut. Află în rândurile de mai jos ce noroc au cei care sunt născuţi ziua. 

RomaniaTV.net
03 iul. 2019, 08:28
Horoscopul banilor! Ce noroc ai la bani, în funcţie de ziua săptămânii în care te-ai născut

Te-ai născut luni: Vei face bani cam toată viață, însă niciodată nu îți vor fi de ajuns. Așa că apogeul tău financiar va veni undeva pe la sfârșitul vieții, când vei putea spune în sfârșit că ești mulțumit cu ceea ce ai agonisit. Vârstă apogeului financiar: 63 de ani

Te-ai născut marți: Banii nu sunt principala ta problema în viață, însă într-un fel sau altul te pricopsesti cu ei. Numai că nu știi foarte bine să investești și de aceea, în ciuda faptului că îți vor trece mulți prin mâini, nu vei face aproape niciodată avere. De aceea vârstă apogeului financiar este fragedă: 20 de ani

Te-ai născut miercuri: Ești mereu în căutare de soluții financiare din cauza că banii niciodată nu par să se lipească de ține. De aceea vei încerca încă de tânăr să faci cât mai mulți, prin toate mijloacele posibile. Vei atinge un apogeu finaciar pe la 30 de ani pe care îl vei menține constant.

Te-ai născut joi: Din păcate, apogeul financiar pentru ține este moștenit. Poți spune că îl vei atinge fix în ziua în care te-ai născut din cauza că după aceea nu vei face decât să pierzi bani pe parcursul întregii vieți.

Te-ai născut vineri: Tu ai toate șansele să te îmbogățești repede din cauza că înveți foarte bine care este valoarea banului. Însă nu ești satisfăcut niciodată de câți ai. Este posibil să nu consideri că ai atins apogeul financiar niciodată și e posibil că averea imensă pe care o vei strânge să crească și după moartea ta.

Te-ai născut sâmbătă: Ești un om echilibrat și consideri că toate lucrurile au un sens. Vei face bani destui cât să trăiești bine iar apogeul financiar îl vei atinge la 45 de ani.

Te-ai născut duminică: Valoarea banilor are mare însemnătate pentru ține, însă nu prea îți place s-ai faci. Te vei chinui să strângi destui până la o anumită vârstă că apoi să-i poți cheltui fără griji. Apogeul tău finaciar este la vârstă de 40 de ani.