Horoscopul banilor. Ce zodii sunt lovite de noroc până la finalul săptămânii

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 11-17 octombrie 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. I

12 oct. 2021, 07:09
Horoscopul banilor. Ce zodii sunt lovite de noroc până la finalul săptămânii

Horoscopul banilor. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscopul banilor BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Viata profesionala va fi mai solicitanta decat de obicei, asa ca trebuie sa dai dovada de curaj, consecventa si profesionalism. Dupa jumatatea saptamanii, solutioneaza orice obligatii ai in asteptare, pentru a evita conflictele cu colegii. Lucrurile ar putea iesi usor din matca daca nu esti atent. Finantele tale incep sa fie pe plus, dar abtine-te de la cheltuieli inutile.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 11-17 octombrie 2021. Tonus buni luni, de marţi încep problemele
Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscopul banilor TAUR (20 aprilie – 20 mai)
O saptamana plina de oportunitati pentru a face bani. Banii trag la tine si ai tendinta de a-i cheltui imediat ce vin. Atentie, insa! Fii precaut si pune si deoparte ceva banuti. Nu se stie cand vei avea nevoie de ei.

Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

HOROSCOP RUNE 11 – 17 octombrie, cu Mihai Voropchievici. Acești nativi primesc o veste care le poate schimba viața
Horoscopul banilor GEMENI (21 mai – 20 iunie)
O saptamana in care creativitatea iti este pusa la incercare. Comunicarea, intuitia intra intr-un con de umbra. NU este indicat sa iei decizii care iti vor afecta finantele in viitorul apropiat. Este mai bine sa amani orice fel de cheltuiala mai mare.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri