Horoscopul banilor în săptămâna 18-24 februarie: ce zodii stau bine financiar în această săptămână

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

18 feb. 2019, 04:05
Horoscopul banilor în săptămâna 18-24 februarie: ce zodii stau bine financiar în această săptămână

BERBEC

Ai parte de competiţie la locul de muncă, iar asta nu e deloc un lucru rău.

Acum ai şansa să te faci remarcat şi, de ce nu, să fii avansat. Situaţia financiară de care te bucuri este una modestă, dar nu îţi creează probleme. Totuşi, încearcă pe cât posibil să nu te laşi manipulat de poveştile celor din jur şi nu oferi bani cu împrumut în aceste zile!

TAUR

Nu ar strica în aceste zile să profiţi puţin de talentele pe care le ai pentru a câştiga un ban în plus.

Atât timp cât faci asta în timpul liber, nimeni nu va avea nimic de comentat. Nu o duci rău cu banii, însă planurile de viitor pe care ţi le-ai făcut necesită mai multe resurse decât cele actuale. Dacă vrei să îţi îndeplineşti visurile cât mai repede, scoate toţi aşii din mânecă. 

GEMENI

Este foarte important ca în această săptămână să găseşti un echilibru între viaţa profesională şi cea personală.

E posibil ca din cauza stresului de la locul de muncă să reacţionezi exagerat acasă şi să îţi creezi singur şi mai multe greutăţi decât ai deja. Chiar dacă întâmpini unele probleme în afaceri şi cu banii, încearcă să laşi grijile deoparte din momentul în care ieşi din birou. 

RAC

E posibil ca în aceste zile să te gândeşti mai mult la binele altora decât la al tău.

Trebuie să realizezi că nu eşti egoist dacă nu îi laşi pe ceilalţi să se bage în faţa ta, ci doar meriţi să îţi dai şansa de a câştiga. Acum mai mult decât oricând trebuie să lupţi pentru a obţine mai mulţi bani, o persoană apropiată are mare nevoie de ei!

Citeşte mai multe pe eva.ro