Horoscop 19-25 decembrie: Cum stai cu banii săptămâna viitoare

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

18 dec. 2016, 11:21
Horoscop 19-25 decembrie: Cum stai cu banii săptămâna viitoare

SĂGETĂTOR

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta din punct de vedere financiar, însă nu trebuie să te dai peste cap pentru a face cadourile pe care ţi le propusesei, scrie eva.ro.

Citeşte şi Horoscop Mihai Voropchievici 18 – 24 decembrie: Ce au prevăzut astrele până în Ajunul Crăciunului

Oricum este vorba despre persoanele dragi care nu ţ-ar atrage niciodată atenţia cu privire la vreo nemulţumirea de-a lor, aşa că stai liniştită şi nu îţi face datorii doar pentru a lăsa o impresie bună!

CAPRICORN

În această săptămână vei avea parte de câştiguri neaşteptate, fie sub formă de cadouri, fie bani.

Ce-i drept, acum pică mai bine ca oricând gesturile frumoase pe care alţii sunt dispuşi să le facă pentru tine. Chiar dacă le vei întoarce cu aceeaşi monedă, e importantă bucuria pe care o simţi atunci şi amintirile cu care vei rămâne.

VĂRSĂTOR

Ai muncit cu greu anul acesta pentru banii pe care îi ai, de aceea se recomandă prudenţă în privinţa cheltuielilor din această perioadă.

Chiar dacă vei lua cadouri celor dragi, ai grijă să nu fie costisitoare sau opulente. Nu vei obţine nimic mai mult de la cei din jurul tău dacă îţi goleşti buzunarele!

PEŞTI

Situaţia ta financiară din această perioadă nu este una excelentă, însă poţi trăi decent cu banii pe care îi.

Tocmai din această cauză trebuie să ai mai multă grijă şi să nu arunci cu ei în stânga şi în dreapta, cu toate că poate ţi-ai dori acest lucru. Cheltuielile vor fi mai mari decât în mod normal, aşa că organizează-ţi atent bugetul!

Citeşte şi Horoscop: El este sufletul tău pereche din pat! Cu ce zodie te potriveşti în dormitor

BERBEC

Chiar dacă e sfârşit de an şi ar trebui să te simţi mai obosită ca oricând, tu eşti pusă pe fapte.

Afacerile sunt cele care îţi ocupă cel mai mult timp, dar şi cele care te ajută să câştigi mulţi bani. Eşti preocupată în implicarea unui proiect nou cu mari şanse de succes. Cu toate astea, fă-ţi timp şi pentru viaţa ta personală!

Vezi restul zodiilor AICI.