Horoscopul banilor în săptămâna 26 noiembrie-2 decembrie: Multe zodii fluieră a pagubă

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

RomaniaTV.net
26 nov. 2018, 07:52
Horoscopul banilor în săptămâna 26 noiembrie-2 decembrie: Multe zodii fluieră a pagubă

BERBEC

Ai planuri mari, însă e nevoie de mulţi bani pentru a putea fi puse în aplicare. Din fericire, ai şi tu economiile tale, dar şi cei dragi îţi vor sări în ajutor. Cel mai probabil este vorba despre o investiţie majoră, cum ar fi achiziţionarea unei locuinţe sau a unei maşini. Dacă acţiunile tale nu sunt riscante, atunci mergi înainte!

TAUR

Săptămâna aceasta vei avea parte de numeroase ocazii de avansare sau de implicare în proiecte interesante.

Pe lângă faptul că vei învăţa lucruri noi, banii vor fi negreşit mai mulţi. Nu îţi face totuşi speranţe înainte de a te vedea cu sacii în căruţă. Până la finalul acestei săptămâni vei ştii clar la ce să te aştepţi pe viitor în ceea ce priveşte viaţa ta profesională.  

GEMENI

Nu trebuie să greşeşti nimic în aceste zile la serviciu, altfel vei fi taxată. Cu siguranţă nimic din ce te aşteptai nu se va întâmpla, aşa că vei avea de furcă. Nu stai deloc bine cu banii, de aceea nu îţi risca poziţia şi salariul. Dacă te nemulţumeşte ceea ce faci sau simţi că nu faci faţă, cel mai bine ar fi să vorbeşti deschis despre asta. 

RAC

Nu vei reuşi să le faci pe toate în această săptămână la locul de muncă, iar unele venituri vor întârzia să apară.

Cu toate acestea, banii sunt garantaţi, chiar dacă vor veni mai târziu. Din fericire, situaţia ta financiară nu este una rea, aşadar nu depinzi de rezultatele din aceste zile. Viaţa ta este una confortabilă şi aşa va fi o bună perioadă de timp.

Citeşte mai multe pe eva.ro