Horoscopul banilor pe luna martie 2016: ce zodii sunt avantajate

Află previunile astrale despre finanțele tale pentru luna martie și fă-ți calcule. Cum stă zodia ta pe plan financiar? Poți face și economii?

RomaniaTV.net
17 feb. 2016, 10:14
Horoscopul banilor pe luna martie 2016: ce zodii sunt avantajate

Luna aceasta este plină de surprize pe plan financiar. Vezi dacă astrele sunt favorabile investițiilor pentru zodia ta.

Horoscopul banilor – Berbec

Vrei să te afirmi pe plan profesional și acum este momentul potrivit, pentru că Saturn, stăpânul casei carierei Berbecului, se află în Săgetător.

De aceea ai multă energie și ambiție, iar Uranus, aflat și el în zodia ta, te impinge de la spate să faci ce îți dorești de multă vreme. Însă nu pleca la „război” fără un plan bine pus la punct. Astrele recomandă prudență pe plan financiar după data de 12 martie.

Citeşte şi  Horoscop TIGĂNESC martie 2016. Două zodii se schimbă total

Horoscopul banilor – Taur

Luna martie nu va fi tocmai ușoară pentru tine, dacă ne referim la situația financiară. Stăpânul casei carierei Taurului, Saturn, nu este bine aspectat și așa va fi până pe 27 mai 2016.

Până atunci, desi ai multă ambiție și tendință spre competitivitate, riști să te trezești în mijlocul conflictelor și a incidentelor neplăcute.

Vestea bună este că o scoți tu la capăt, pentru că te ajută și Jupiter. Nu te aventura în investiții și cheltuieli de care nu ești sigur, că poți pierde mulți bani în această lună.

Citeşte mai mult pe click!pentrufemei.ro