Horoscopul BANILOR pentru 2015! Află ce CÂŞTIGURI FINANCIARE te aşteaptă în lunile rămase din acest an!

HOROSCOP 2015: Leii pot obtine sume de bani daca investesc intr-o afacere, iar Pestii vor avea un an foarte profitabil. Citeste horoscop financiar pentru anul 2015. 

08 feb. 2015, 11:12
Horoscopul BANILOR pentru 2015! Află ce CÂŞTIGURI FINANCIARE te aşteaptă în lunile rămase din acest an!

Berbec
Veniturile Berbecilor vor creste treptat anul viitor. Acestia nu vor face banii usor, dar in primavara anului au sansa de a face o investitie buna, iar in toamna vor avea un profit considerabil. In general vor avea o situatie financiara buna la inceputul toamnei.

Taur
Pentru Tauri, anul 2015 va fii un an aglomerat, vor avea o multime de cheltuieli (pentru tratamente, educatia copiilor, etc), iar banii se vor cheltui repede si ii vor castiga foarte dificil. Acest lucru va afecta starea de spirit si bunastarea Taurilor, dar nu trebuie sa incerce sa castige bani cu ajutorul jocurilor de noroc. Taurii se pot astepta la o imbunatatire a situatiei financiare din toamna pana la sfarsitul anului.

Gemeni
Gemenilor le plac sa se distreze si o fac fara probleme in 2015, chiar daca ii va costa ceva bani. Din necesitatea de a avea mereu bani in buzunar, unii Gemenii ar putea fi tentati sa foloseasca metode riscante sau chiar frauda. Castigarea banilor pe cale usoara le pot aduce insa probleme cu legea, spre deosebire de cei care lucreaza cinstit. O perioada favorabila pentru marirea veniturilor este din vara pana in decembrie 2015.

Rac
In anul 2015, Racii sunt foarte norocosi in ceea ce privesc castigurile in bani. In septembrie si octombrie, veniturile vor creste din nou, dar de asemenea, vor avea si costuri mari: Racii pot cumpara o masina sau o casa. De asemenea lunile februarie si martie sunt favorabile pentru a face afaceri.

Continuarea HOROSCOPULUI este AICI