Horoscopul bebeluşilor: Ce spun astrele despre copiii născuţi în 2015

Aștepți cu sufletul la gură marea întâlnire din 2015, când îți vei strânge în brațe bebelușul? Cu siguranță ți l-ai imaginat de nenumărate ori, ai făcut planuri pentru primii 3, 5, poate chiar 7 ani, te-ai întrebat dacă va fi vesel și zâmbitor ca tine, sau mai serios și introvertit ca tati… Nu mai e mult și vei afla toate răspunsurile. Până atunci, iată ce spun astrele despre copiii născuți în 2015.

RomaniaTV.net
26 ian. 2015, 13:02
Horoscopul bebeluşilor: Ce spun astrele despre copiii născuţi în 2015

Copilul născut în 2015 (anul Oii sau Caprei de Lemn în zodiacul chinezesc) va fi o adevărată comoară pentru părinții săi. Cald, dulce, ascultător și destul de vulnerabil și dependent de ceilalți, îi va plăcea să ai multă grijă de el, să îl alinți și să îl răsfeți cât de mult posibil. Este foarte sensibil, are o fire de artist, îi plac muzica și poezia. Nu-i place să fie cicălit și dacă este criticat prea aspru se va închide în sine, într-o lume magică a sa din care va fi foarte greu să-l mai scoți. Atunci când este într-o stare proastă, are nevoie de încurajare și de multă drăgălășenie pentru a putea să se învioreze. Este visător, plin de umor, inteligent, generos și receptiv la dorințele celorlalți. Firea sa bună nu va rămâne nerăsplătită.
 
Berbec (Luna Dragonului în zodiacul chinezesc)

Deși pare un copil supus, extrem de blând și docil, poate fi teribil de hotărât în ceea ce privește dorințele și ideile sale. Firea sa bătăioasă, uneori chiar agresivă este mascată, însă va ieși repede la suprafață atunci când simte un pericol. Copilul născut în zodia Berbec, în 2015, va fi răbdător, serios și loial.

Taur (Luna Șarpelui în zodiacul chinezesc)

Acest copil va fi foarte hotărât, va avea un caracter constructiv, plin de bun-simț, calm, înclinat către tot ce înseamnă frumos. Chiar și atunci când va crește, va rămâne extrem de atașat de familie, de căminul în care a crescut, și se va întoarce mereu cu drag acasă.

Continuarea pe Unica.ro.