Horoscopul care te va supăra, în primă fază, dar de care vei râde cu prietenii. Dar dacă este adevărat?

Ne cerem scuze de la început, nu vrem să supărăm pe nimeni, dar ne-am săturat de horoscopul în care afli care-s cele "mai frumoase zodii", "mai bune la pat" sau mai inteligente. Ce-ar fi să pamfletăm situaţia? Hai să vedem cât de proşti suntem în funcţie de zodie.

21 oct. 2015, 13:43
Horoscopul care te va supăra, în primă fază, dar de care vei râde cu prietenii. Dar dacă este adevărat?

Femeia Pești: Proasta cu carte, scrie modapebune.ro. Femeia Pești este genul ăla de tipă care dă impresia tuturor că e deșteaptă, doar că ea știe că e proastă. Nu știe nici tabla înmulțirii, oricum nu-i trebuie. La ea prostia nu e chiar prostie, e doar o fraieră. Plânge din orice și crede în zodiac. Dacă-i moare personajul preferat dintr-un film, totul e o tragedie. E așa de naivă încât chiar crede că o iubești. Ce pot să zic? O batistă cu cloroform e tot ce-ți trebuie și e a ta.

Citeşte şi Horoscopul zilei de miercuri, 21 octombrie

Femeia Berbec: Bătută-n cap.

Asta nu înțelege nici dacă-i faci o schemă. Și mai e și îndărătnică. E atât de proastă încât crede că Soarele nu apune ci se scufundă-n mare. Nu o lua cu fizică cuantică, vorbește-i despre mâncare, animăluțe și cam atât. Are mintea unei copilițe de 15 ani. Asta dacă nu are chiar 15 ani și cred că ai intrat la probleme, prietene. Ce cauți c-o puștoaică de 15 ani?

Femeia Săgetător: Proastă de dă-n gropi

Asta-i aiurită. Nu știe nici cum o cheamă. Se împiedică-n picioare și ia toate bălțile atunci când merge. Ori are nevoie de ochelari, ori de-un transplant de creier. Tot ce știe ea e că are treabă și asta o face prea grăbită ca să-și folosească țeastă.

Femeia Scorpion: Proastă, dar orgolioasă

Asta are-un orgoliu cât casa. Și te mai și înțeapă. E genul ăla de femeie enervantă care vrea ca lucrurile să fie cum vrea ea, care are ticuri nervoase și care se supără din toate prostiile. Te-ai procopsit dacă te trezești lângă ea dimineața. Nu-i chiar proastă, doar face pe proasta ca să îi faci tu treaba în locul ei. E șefa ta.

Femeia Leu: Proastă, dar frumoasă

Asta-i toată ziua cu ochile-n oglindă. Măcar e frumoasă, nu? Poți s-o prezenți ca pe un trofeu prietenilor, dar ferească Sfântul să deschidă gura că ai dat de dracul! O să se laude cu cele mai tâmpite chichițe, o să vorbească întruna și o să te facă de râs.

Femeia Fecioară: Nu-i chiar poastă, e doar ţărancă

Asta-i neam prost. Dacă o duci în oraş, ai dat de Dracu’. Mănâncă folosindu-şi mâinile, toată faţa şi ar apela şi la picioare dacă ar putea. Pfff, aşa tută e greu de digerat.

Citeşte şi Horoscop: Top 5 zodii care cad mereu în picioare

Top 6 bărbaţi proşti, în funcţie de zodie

Bărbatul Capricorn: Prost și speriat de umbra lui

Bărbatul Capricorn se sperie și de umbra lui. Nu are idee de ce a fost pus pe planetă, dar știe că poate să moară în orice secundă și asta-l sperie. Baftă dacă vrei să-l scoți din casă! O să-ți strice toată ziua! Dacă îmi cade un pian în cap și mor?

Bărbatul Gemeni: Doi proști și jumătate

E bipolar și prost. Așadar, felicitări! Te-ai procopsit cu doi proști și jumătate! Jumătatea o reprezintă burta

Bărbatul Leu: Nu te pune cu prostul că ţi-o iei

I se mai zice și Gigi Contra. Să nu îndrăznești să pici în capcana lui. Pe lângă asta, e atât de îndrăgostit de el încât 90% din timp îl petrece în oglindă. E mai simplu să te holbezi la tine decât să pui mâna pe-o cărțulie.

Bărbatul Vărsător: Prost și misogin

Bărbatul Vărsător crede că toate femeile-s la fel. Trăiește în anii ’20 atunci când femeia era casnică și bărbatul aducea banii în casă. Din păcate pentru el, suntem în 2015, iar acum nu mai e legal să îți apuci secretara de c*r și s-o trimiți după cafea.

Bărbatul Berbec: Prostul nu e prost destul până nu e și fudul

Bărbatului Berbec trebuie să-i explici totul de la geneza lumii ca să îl faci să înțeleagă și nici atunci n-o să o facă. Tot ca el e. Merge pe sistemul ori ca mine, ori ca tine. Aşadar, băiete, fă-ne să ne fie dor de tine!
Bărbatul Taur: Bătut în cap

Da’ rău de tot. Ăsta-i prost din-ăla supărăcios. Dacă l-ai supărat, nici nu-l simți prin casă. Nimic nu-i mai rău decât prostul care nu ține la glumă. Te doare capul numai dacă respiri acelaşi aşa cu el. Aşa că proştii cu proştii…