HOROSCOPUL COMPLET al ultimelor zile din noiembrie 2013

Astrele prezic vremuri calme pentru perioada 21 noiembrie – 30 noiembrie pentru majoritatea zodiilor. Insa, la capitolul cariera, multi vor face progrese.

22 nov. 2013, 07:53
HOROSCOPUL COMPLET al ultimelor zile din noiembrie 2013

Berbec

Aveti probleme in dragoste. Persoana iubita are un comportament cat se poate de ciudat si va cam respinge. Totodata, in campul muncii lucrurile nu merg tocmai bine si unii parteneri de afaceri va vor face surprize neplacute. Este posibil sa aiba loc o serie de separari neprevazute.

Taur

Dupa o saptamana grea din punct de vedere financiar, va redresati in sfarsit. Incepeti sa recuperati banii pe care i-ati dat cu imprumut si va veti implica intr-o multime de activitati creative. Atentia la sanatate insa, este posibil sa aveti probleme cu rinichii, de la epuizare.

Gemeni

Munca va tine in priza si faceti totul cu foarte mult drag. Recompensele se vor vedea pe viitor insa exista riscul sa neglijati persoana iubita. Nu veti avea probleme in cuplu, insa persoana iubita va va reaminti constant ca ar trebui sa-i acordati mai multa atentie.

CITEŞTE ŞI: Horoscopul lunii decembrie. Ce-ţi rezervă astrele pe final de an

Rac

Desi abia v-ati linistit, este posibil sa plecati din nou la drum. Insa, pana se va intampla acest lucru, veti petrece clipe frumoase in familie. La capitolul finante stati bine si se prevad castiguri substantiale.

Leu

Leii se vor bucura de reusite financiare si vor reusi astfel sa scape de toate datoriile pe care le au. Si persoana iubita va este alaturi in absolut tot ce decideti. Veti avea parte de o saptamana speciala.

Fecioara

Situatia financiara este din ce in ce mai buna. Din aceasta cauza este posibil sa faceti prea multe excese care sa va puna pana si sanatatea in pericol. Ar trebui sa va temperati si sa gasiti frumusetea din moderatie. Joi si vineri va veti simti mult prea lipsiti de energie.

Balanta

Aveti ocazia sa puneti in practica idei financiare minunate si sa fiti aprobat de toti cei interesati de finalizarea unor activitati inedite. Nu scapati insa de pesimism din cauza datoriilor pe care le aveti.

Scorpion

Scorpionii vor suferi pe plan financiar si pe plan sentimental. Vor fi lasati de izbeliste de multi prieteni si persoana iubita le va face o serie de surprize neplacute. Nu disperati insa, este doar o perioada nefasta care va trece cu siguranta.

Citeste mai mult pe lyla.ro