Horoscopul lunii decembrie. Ce-ţi rezervă astrele pe final de an

Luna decembrie se anunță deja una plină de evenimente și de șanse nesperate. Descoperă ce au pregătit astrele pentru luna decembrie 2013.

RomaniaTV.net
16 nov. 2013, 20:54
Horoscopul lunii decembrie. Ce-ţi rezervă astrele pe final de an

Horoscop Berbec decembrie 2013

Luna decembrie va începe cu energie scăzută pentru tine și va continua așa, până pe 16 decembrie 2013. S-ar putea ca propriul orgoliu să îți joace feste și să ai unele discuții cu membri îndepărtați ai familiei, tot până la această dată. De la mijlocul lunii, devii din ce în ce mai norocoasă și s-ar putea să ai venituri mai mari decât preconizai. Energia scăzută din prima parte a lunii se compensează cu un nivel ridicat de sărbători.

Horoscop Taur decembrie 2013

S-ar putea să ai dureri de articulații în prima parte a lunii. E important să traversezi această perioadă cu precauție, pentru că poate aduce și unele probleme în relația de cuplu. După 16 decembrie energia îți va scădea și imunitatea va avea și ea de suferit. Evită angajamente importante pentru a doua parte a lunii decembrie 2013 și pentru primele zile din ianuarie.

Horoscop Gemeni 2013

Munca îți va face bine și vei descoperi cât de productivă poți fi în decembrie. Trebuie să eviți orice animozitate față de persoanele aproapiate și să știi că orice tendință de agresivitate cu șefii te va costa scump. Mici discuții pornite din orgoliu cu partenerul de cuplu, către finalul lunii decembrie.

Horoscop Rac decembrie 2013

Mici conflicte generale, mai toate legate de orgoliu, în prima parte a lunii. Precauții în legătură cu relațiile dintre tine și tatăl sau copiii tăi, până în apropierea sărbătorilor. Vei avea susținere din partea persoanelor mai în vârstă și autorităților. Discuții în contradictoriu cu prietenii la mijlocul lunii.

Horoscop Leu decembrie 2013

Probleme cu familia, în timp ce la locul de muncă totul pare să meargă foarte bine. Mai mult, statutul tău profesional va avea de câștigat în decembrie. Griji în legătură cu copiii și un orgoliu accentuat vor fi lucrurile care te vor preocupa în perioada sărbătorilor de iarnă. Dacă ai făcut investiții, e momentul să te bucuri de roadele lor.

Horoscop Fecioară decembrie 2013

Luna decembrie vine cu o nouă viziune pozitivă pe care o ai asupra vieții, te simți sociabilă și ai șansa de promova la locul de muncă. Felul în care îți faci relații te ajută din toate punctele de vedere. Ar putea exista mici discuții cu membri îndepărtați ai familiei în apropierea sărbătorilor, asta în timp ce există și șansa unui câștig imobiliar. Casa și mașina au toate șansele să te facă fericită.

Horoscop Balanță decembrie 2013

S-ar putea să ai tendința de a te arăta extrem de orgolioasă în conversațiile cu ceilalți și ar trebui să te păzești de această atitudine. Mici neplăceri în legătură cu sănătatea, cel mai probabil de natură stomatologică. Câștiguri financiare bune până la mijlocul lunii decembrie. Vei intra într-o perioadă extraordinară din decembrie, în care vei putea crește și te vei putea dezvolta, dar vei și socializa mult.

Horoscop Scorpion decembrie 2013

Saturn bine echilibrat te va ajuta să treci peste toate micile neplăceri amoroase, rezolvând totul așa cum îți dorești. Ești extrem de bine văzută la locul de muncă și ai șansa de a primi o ofertă nesperată, pe care nu trebuie să o ratezi. Vei avea noroc la bani, cu amendamentul că nu trebuie să faci nicio operațiune financiară delicată, cel mult să te ocupi de bugetul familiei.

Citeşte mai mult pe fabuloase.ro