Horoscopul copacilor celtici: Ce arbore te reprezintă

Descoperă copacul care îţi dictează personalitatea şi află lucruri inedite.

RomaniaTV.net
03 iun. 2014, 12:55
Horoscopul copacilor celtici: Ce arbore te reprezintă

Mesteacan: 24 decembrie – 20 ianuarie

Mesteacanul este unul dintre cei mai frumosi copaci. Cei nascuti sub acest semn sunt persoane ambitioase si puternice. Te pozi baza pe aceste persoane intotdeauna. De asemenea au o frumusete deosebita si o charisma speciala, scrie Kudika.ro.

Citeşte şi Destin în funcţie de ziua în care te-ai născut. Vezi ce ţi-au rezervat astrele – Partea I

Merisor: 21 ianuarie – 17 februarie

Acest copac ne spune despre tine ca esti o persoana care gandeste in profunzime si este pasionata de filosofie. Viziunile tale se fructifica de cele mai multe ori asemenea fructelor merisorului.

HOROSCOP: Zodiacul amerindienilor îţi prezintă o latură necunoscută despre tine

Frasin: 18 februarie – 17 martie

Daca acesta este arborele care te reprezinta ne dezvaluie ca esti o persoana care viseaza cu ochii deschisi carora le place sa gandeasca liber, sa nu fie ingraditi si sa se poata exprima liber. Vei avea o cariera de succes in domeniul artelor.

Anin: 18 martie – 14 aprilie

Cei nascuti sub acest semn sunt persoane increzatoare in propriile forte reusind astfel sa faca tot ceea ce isi propun. Sunt persoane practice si gata oricand sa preia conducerea in orice situatie.

Citeşte şi Horoscopul verii: Zodiile care se vor bucura din plin de dragoste

Salcie: 15 aprilie – 12 mai

Salcie este prin definitie cugetatoare datorita asemanarii sale cu un batran ganditor. Cei nascuti sub acest semn sunt persoane intuitive si buni observatori. De cele mai multe ori se tem sa isi exprime sentimentele si trairile.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.