Horoscopul cumpenelor. Cel mai greu decembrie pentru trei zodii, vin zile pline de ghinioane

Publicat: Joi, 06 Decembrie 2018 11:54 // Actualizat: Joi, 06 Decembrie 2018 11:54 // Sursa: romaniatv.net

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună.

Berbec 

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, ba chiar lucrurile stau bine pentru tine atât pe plan sentimental, cât şi financiar.

Liniştea şi echilibrul par a se fi instalat încet, dar sigur în viaţa ta. Cu toate acestea, încearcă să nu îţi faci iluzii că aşa va fi tot timpul, micile turbulenţe nu au cum să dispară definitiv. Viaţa e mai frumoasă când e palpitantă. 

Taur

Dezamăgirea este sentimentul predominant în această lună, în special în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Dacă te-ai implicat recent într-o relaţie şi te-ai îndrăgostit, e posibil să nu vezi anumite lucruri, evidente pentru cei din exterior. Există şanse riscuri foarte mari să descoperi că cel pentru care simţi fluturi în stomac este, de fapt, cu totul altă persoană decât vrea să pară. E posibil să ascundă chiar că e căsătorită sau că are o altă relaţie în paralel cu tine. Nu vei traversa o perioadă prea bună!

Gemeni

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, însă nu vei fi ocolit complet de neplăceri.

Astrele îţi recomandă să ai grijă la alegerile pe care le faci pe plan sentimental, altfel tu vei fi cel care va suferi. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, încearcă să îţi ţii sub control impulsivitatea şi evită pe cât posibil să spui lucruri pe care le poţi regreta mai târziu. Pe plan profesional, lucrurile merg în direcţia bună, iar în ceea ce priveşte banii vei avea destul de multe cheltuieli pe care nu ţi le doreşti şi care nu erau planificate.

RAC

Asumă-ţi riscuri şi astfel vei evita orice fel de problemă cu banii în această lună.

Dacă nu ai curaj şi te complaci în situaţia în care te afli, atunci nu poţi să dai vina pe nimeni pentru problemele tale. Totul depinde de tine în privinţa tuturor aspectelor din viaţa ta. Pe plan amoros lucrurile stau bine şi eşti axat mai mult pe distracţie decât pe implicare emoţională. 

LEU

Nu vei întâmpina probleme grave în luna decembrie, dar asta nu înseamnă că vei avea o stare bună tot timpul.

Pe parcursul acestor zile vor mai exista neplăceri care te vor supăra şi pentru care nu ai soluţii. Dacă pe plan sentimental îţi merge extrem de bine, nu acelaşi lucru se poate spune şi în privinţa banilor. Vei fi nevoită să intri în economii şi cu greu le vei putea pune la loc. 

FECIOARĂ

Dacă pe plan sentimental lucrurile par să se îndrepte pentru tine, nu acelaşi lucru se poate spune despre bani.

Eşti tentat să faci tot felul de cheltuieli pentru a-i mulţumi pe cei din jurul tău, însă vei realiza că acestea sunt total inutile şi fără rezultatele la care te aşteptai. Încearcă să fii responsabil aşa cum te ştie toată lumea, iar dacă ai scăpări, ai grijă măcar ca acestea să nu fie mari. 

BALANȚĂ

Nu vei avea parte de cumpene în luna decembrie, însă vei da piept cu unele schimbări nedorite.

Vei fi nevoit să renunţi la ceea ce ţi-ai planificat din cauza faptului că banii nu sunt de ajuns. Chiar dacă te vei supăra pe moment, e clar că acestea nu sunt probleme grave şi vei reuşi să îţi revii destul de rapid. Pe plan amoros ai parte de tot ceea ce îţi doreşti, aşa că bucură-te la maximum!

SCORPION

Nu vei avea parte de probleme grave în această lună, dar necazurile par să te ocolească la limită.

Riscul de a pierde o sumă mare de bani va fi foarte mare, însă vei reuşi pe ultima sută de metri să ocoleşti pericolul. Astrele îţi recomandă multă grijă şi atenţie asupra persoanelor care sunt mai amabile decât de obicei. Analizează orice ţi se pare suspect!

SĂGETĂTOR

Nu vei avea parte de probleme grave în această lună, dar necazurile par să te ocolească la limită.

Riscul de a pierde o sumă mare de bani va fi foarte mare, însă vei reuşi pe ultima sută de metri să ocoleşti pericolul. Astrele îţi recomandă multă grijă şi atenţie asupra persoanelor care sunt mai amabile decât de obicei. Analizează orice ţi se pare suspect!

CAPRICORN

Întâmpini probleme serioasă cu banii, iar acest lucru nu se va schimba nici în această lună.

Cu siguranţă se poate spune că eşti în impas, dar cei dragi îţi vor da o mână de ajutor. Cu toate că vei ieşi rezonabil din această situaţie, la final de decembrie vei fi sleit de orice fărâmă de energie şi cu moralul la pământ. Pe plan sentimental vei resimţi o presiune şi o tristeţe mai acută doar în cazul în care eşti singur. 

VĂRSĂTOR

Nu vei avea parte de cumpene în luna decembrie, însă vei trece printr-o situaţie dezamăgitoare.

O persoană în care aveai încredere te va trăda, situaţia financiară fiindu-ţi astfel afectată. Cu toate acestea, îţi vei da seama până la urmă şi vei reuşi să eviţi un pericol major. Va fi o lecţie de viaţă şi, cu siguranţă, nu vei mai fi deloc naiv de acum înainte.

PEȘTI

Nu vei întâmpina probleme serioase în această lună.

Perioada sărbătorilor va fi una liniştită, însă asta nu înseamnă că aşa va şi rămâne. Relaxează-te acum cât poţi, căci apoi nu se ştie ce va urma. Profită de acest echilibru şi relaxează-te, astfel, cu resursele pe care ţi le strângi acum vei reuşi să faci faţă provocărilor care te aşteaptă pe viitor.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 dec 00:35
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.7576
RON
20 Feb
noapte 3 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H