Horoscopul cumpenelor pentru luna august: Ce te va afecta în luna lui Gustar

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună.

RomaniaTV.net
31 iul. 2018, 07:56
Horoscopul cumpenelor pentru luna august: Ce te va afecta în luna lui Gustar

BALANTA

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, însă aroganţa ta îţi poate crea unele neplăceri pe ici pe colo.

Din cauza atitudinii tale superioare, e posibil să îi îndepărtezi pe cei din jurul tău de tine. Partea cea mai gravă este că se poate întâmpla şi cu persoanele fără de care nu te-ai vedea trăind, însă mai ai şanse să îţi dai seama la timp. Este foarte important să îţi dai seama că greşeşti şi să înveţi ceva din asta!

Citeşte şi HOROSCOP AUGUST 2018: Lună neagră pentru 3 zodii. Au parte de necazuri şi tragedii. Drame în familie

SCORPION

Vei avea parte de cea mai mare cumpănă a ta pe plan personal, dar asta te determină să îţi canalizezi energia către lucruri creative şi muncă.

Cu toate că există riscul să divorţezi sau să primeşti o palmă serioasă de la viaţă privitor la relaţia ta, faptul că te concetrezi pe alte aspecte ale vieţii tale îţi va fi de mare ajutor. Nu te întoarce din drum dacă cineva ţi-a greşit grav pentru că nu vei face nimic altceva decât să te afunzi în nefericire.

Citeşte şi Horoscop erotic august 2018. Încurcate sunt caile amorului

SAGETATOR

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, dar nici liniştită nu vei fi.

Ai un program destul de încărcat, iar oboseala şi stresul îşi vor spune cuvântul până la urmă. E posibil să cedezi chiar înainte de marea vacanţă, dar asta e bine pentru că îţi vei revenii apoi numaidecât. Ţi-ai dori să ai parte de mai multă susţinere din partea partenerului de viaţă, însă de vină pentru nemulţumirile tale ar putea fi şi presiunea la care eşti supusă.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.