Horoscopul cumpenelor: Uite ce necazuri vei avea în săptămâna 26 septembrie-2 octombrie

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

RomaniaTV.net
23 sept. 2016, 07:11
Horoscopul cumpenelor: Uite ce necazuri vei avea în săptămâna 26 septembrie-2 octombrie

Balanţă

Nu vei întâmpina probleme majore în această săptămână, însă vei avea parte de unele tensiuni pe plan sentimental. Viaţa ta amoroasă nu este una prea reuşită, însă acest lucru se întâmplă pentru că priveşti mereu doar partea goală a paharului. Este important să nu dai curs contrazicerilor dintre tine şi partener, altfel situaţia poate degenera.

Scorpion

Nu vei avea parte de ghinioane în această săptămână, ci din contră lucrurile încep să se mişte pe toate planurile vieţii tale. Cel mai probabil te vei simţi împlinită pe plan sentimental, iar cariera în plină ascensiune îţi aduce liniştea mult dorită. Câştigi brusc mai mulţi bani, şi chiar dacă cheltuielile cresc, asta nu te împiedică să trăieşti în lux.

Citeşte şi  Horoscop octombrie 2016: Află predicţiile astrale pentru fiecare zodie

Săgetător

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, nici măcar mici probleme. Ştii cum să ieşi din situaţii limită şi te descurci indiferent de situaţia în care eşti pusă. Ai o listă de priorităţi de la care nu te abaţi şi un plan serios de bătaie pentru viaţa ta profsională. Cariera ta este în plină ascensiune şi îţi aduce satisfacţiile mult dorite.

Capricorn

Dacă pe plan amoros lucrurile merg mai bine decât te-ai fi aşteptat, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cariera ta. Te afli în acest moment într-o situaţie extrem de încordată la locul de muncă, situaţie în care ai ajuns doar din cauza ta. Faptul că eşti obosită, nu te mai implici sau îţi faci treaba de mântuială îţi poate crea neplăceri şi discuţii aprinse cu şefii. Te afli în risc major de a-ţi pierde locul de muncă!

Citeşte continuarea pe eva.ro