Horoscopul de duminică. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Nativa din Berbec nu îşi poate controla ieşirile agresive. Află cum vei sta cu banii, dragostea sau sănătatea în această zi de weekend şi ce trebuie să faci ca să fie de neuitat. 

RomaniaTV.net
02 nov. 2013, 22:45
Horoscopul de duminică. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Primeşti respectul pe care crezi că îl meriţi, şi ar trebui să vezi acest lucru devreme de dimineaţă. Lucrurile se îndreaptă în direcţia bună pe plan profesional, aşa că ai motive de mândrie.
 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Este o zi perfectă pentru a încheia unele socoteli legate de treburi profesionale. Energia ta este în creştere, dar va trebui să aştepţi câteva zile pentru a fi exact cum vrei.
 

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Astăzi nu trebuie să faci nimic de una singură. Fie că este vorba de un simplu eveniment sau că trebuie să schimbi un cauciuc, ai un prieten pe care să îl inviţi sau căruia să îi ceri ajutorul.
 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Astăzi găseşte un loc liniştit în care să te reculegi, intimitatea este ceva foarte important pentru tine. Lucrurile ar trebui să devină mult mai interesante dacă găseşti modalităţi noi de explorare.
 

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Astăzi trebuie să semnezi ceva important, dar trebuie să ai grijă. Este o zi perfectă pentru astfel de acţiuni, dar fii precaută cu alegerile tale. Este posibil să nu fie ceea ce pare.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro