Horoscopul de duminică. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Nativa din Capricorn este apreciată pentru curajul ei. Află cum vei sta cu banii, dragostea sau sănătatea în această zi de weekend.

16 nov. 2013, 20:34
Horoscopul de duminică. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astăzi trebuie să faci un compromis faţă de un membru al familiei. Poate să însemne orice, aşa că gândeşte creativ şi puneţi-vă de acord. Lucrurile se vor schimba în bine!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Încearcă astăzi să îţi faci un plan înainte de a-ţi verifica telefonul sau mail-ul. Dacă nu ai ceva stabilit, este posibil să fii foarte uşor de convins să îi faci treaba altcuiva.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Astăzi îţi face o plăcere deosebită să faci acel lucru care îi intimidează pe toţi. Lucrurile se schimbă, iar tu devii din ce în ce mai curajoasă. Scoate ceva bun din asta!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să te înarmezi cu multă răbdare astăzi şi să nu cedezi atunci când vezi lume parşivă care îţi dă târcoale. Fii distantă şi nu pune la suflet nimic.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Latura ta artistică face un salt astazi, ceea ce înseamnă că vei fi în centrul atenţiei. Cei din jur te vor privi admirativ şi te vor copleşi cu complimente.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este o zi perfectă de weekend, în care poţi căuta adevărate comori. Dacă vrei să faci nişte bani în plus, nu ezita să investeşti în antichităţi.

Citiţi mai multe pe eva.ro