Horoscopul defectelor: Ce îi sperie pe bărbaţi la femei. Cine are limba ascuţită, cine vrea să fie contrazisă

Fiecare femeie are anumite defecte, care il pot speria pe barbatul de langa ea. Iata ce defecte au femeile, in functie de semnul zodiacal.

07 mart. 2023, 13:26
Horoscopul defectelor: Ce îi sperie pe bărbaţi la femei. Cine are limba ascuţită, cine vrea să fie contrazisă

Horoscopul defectelor: Femeia Berbec da comenzi si are limba ascutita
Barbatilor nu prea le plac femeile din zodia Berbec, deoarece acestea au tendinta de a comanda si de a se impune cu orice pret. Doamnele din acest semn zodiacal au adesea limba ascutita si la cea mai mica neintelegere, vor tine predici ores in sir.

Femeia Taur este incapatanata si iritanta
Dezavantajul femeii Taur este ca aceasta este iritanta si foarte incapatanata. Cand se hotaraste asupra unui lucru, nimeni nu o mai poate descuraja.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu martie 2023: Zodiile care întorc bani cu lopata, au noroc pe toate planurile

Horoscopul defectelor: Femeia Gemeni este vorbareata si capricioasa
Femeia Gemeni are mereu senzatia ca lipseste ceva. Este mereu capricioasa si intr-o perioada scurta de timp ea poate sa urasca barbatul cu care a fost intr-o relatie de curand. Inconsecventa lor respinge barbatii. In plus, aceste doamne vorbesc mult si fara rost.

Horoscopul defectelor: Femeia Rac este neincrezatoare si geloasa
Femeia Rac devine un detectiv particular adevarat, deoarece este foarte geloasa. Femeile nascute in acest semn zodiacal nu au incredere intr-un barbat, chiar daca il cunosc de mult timp.

Horoscop martie 2023. Ploaie de bani pentru 3 zodii, cumpene pentru alte 3 semne astrale

Horoscopul defectelor: Femeia Leu este impulsiva si extravaganta
Femeia Leu nu permite omului de langa ea sa-si exprime propria opinie. Ea sustine ca barbatul de langa ea trebuie sa fie mereu de acord cu tot ce face ea. Pe barbati ii sperie si extravaganta femeii Leu care nu apreciaza, de multe ori, valoarea banilor.

Horoscopul defectelor: Femeia Fecioara critica tot timpul si este perfectionista

De obicei, femeile nascute in semnul zodiacal Fecioara critica foarte des persoanele de langa ele. Au tendinta de a vedea defectele inainte de a observa calitatile. Mai mult decat atat, aceste femei acorda o atentie deosebita detaliilor marunte si sunt perfectioniste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.