Horoscopul dietelor! Cum să slăbeşti rapid în funcţie de zodia ta

Horoscopul dietelor! Cum să slăbeşti rapid în funcţie de zodia ta.  Află cum poţi să slăbeşti în funcţie de zodia pe care o porţi. Fiecare semn zodiacal trebuie să ia în seamă aceste aspecte.

RomaniaTV.net
10 iul. 2019, 06:51
Horoscopul dietelor! Cum să slăbeşti rapid în funcţie de zodia ta

Horoscopul dietelor! Cum să slăbeşti rapid în funcţie de zodia ta.
Berbec

Pentru cei in zodia berbec, cel mai important lucru pentru a slabi este sa faceti sport. Exercitiile fizice de acasa pot ajuta la fel de mult ca cele de la sala. Dacă te-ai născut sub semnul acestei zodii, înseamnă că te caracterizează dorinţa pentru sporturile competitive, cum ar fi boxul sau artele marţiale.

Taur

Cei in zodia taur au o incapatanare aparte. E greu sa renuntati la anumite feluri de mancare, pentru a tine un regim strict. Asadar trebuie sa va motivati mai mult pentru a incepe o dieta. Recompensează-ţi eforturile cumpărându-ţi un costum nou de sport sau oferă-ţi câteva zile de relaxare. Îţi plac plimbările în aer liber, iar acest lucru te poate ajuta să practici sportul afară. Plimbă-te cu bicicleta sau optează pentru excursiile pe munte.

Gemeni

Aveti zile in care sunteti foarte energici dar sunt anumite perioada in care va simtiti epuizati. Un regim de slabire trebuie sa fie echilibrat si bine proportionat astfel incat sa va simtiti bine tot timpul. Dacă vei face acelaşi lucru în fiecare zi, rişti să te plictiseşti. Încearcă să practici dansul, astfel vei putea să-ţi păstrezi din optimismul tău. Canotajul şi yoga sunt alte două sporturi ideale pentru Gemeni.

Horoscopul femeilor de succes. Zodiile care ajung departe în viaţă 

Horoscopul dietelor! Cum să slăbeşti rapid în funcţie de zodia ta.

Rac

Pentru tine, mâncarea şi casa sunt lucrurile care te fac fericită. De aceea, îţi este greu să renunţi la răsfăţurile culinare şi la confortul pe care ţi-l oferă căminul. Există, însă o soluţie, dacă vrei să slăbeşti. Ia-ţi familia şi faceţi plimbări în aer liber. Poţi practica, împreună cu ai tăi, exerciţii fizice chiar în casă. Ai grijă să găteşti mâncăruri sănătoase, care să nu-ţi pună în pericol silueta.

Leu

Îţi place să fii în centrul atenţiei, iar cel mai bun antrenament pentru tine este un curs de dans. Motivaţia ta poate fi regăsită într-un antrenor bun sau un grup vesel de prieteni. Orice sport ai alege, evită-le pe cele competitive pentru că nu te caracterizează. Dacă vrei să slăbeşti, încearcă înotul, plimbările în aer liber şi stai departe de alimentele grase şi dulci.

Fecioară

Eşti foarte organizată şi extrem de meticuloasă atunci când vine vorba de silueta ta. Când ţii o cură de slăbire, nu-ţi scapă niciun detaliu. Un antrenor personal îţi poate fi de mare folos. Pentru un regim cu rezultate cât mai bune, trebuie să te odihneşti suficient, iar mesele tale trebuie să conţină cât mai multe fibre.

Horoscopul dietelor! Cum să slăbeşti rapid în funcţie de zodia ta.

Balanţă

De multe ori îţi este greu să iei o decizie, de aceea, când vrei să-ţi faci un plan de dietă, nu exagera. Te caracterizează firea ta sociabilă, iar antenamentele alături de prieteni îţi priesc de minune. Dacă vrei să slăbeşti, bea multă apă şi exclude din meniul tău zilnic alcoolul, ţigările şi dulciurile.

Aceasta este cea mai mare insultă pentru fiecare zodie! Nu o folosi, căci le vei scoate din minţi 

Scorpion

Îţi place să trăieşti totul la extrem, iar acest lucru te poate ajuta să duci la bun sfârşit un regim de slăbire. O dietă de detoxificare este un bun început. Îţi plac mâncărurile condimentate, iar acest lucru te poate ajuta să pierzi mai repede din greutate. Când vine vorba de sport, îţi place să-ţi depăşeşti limitele. Alergatul intens, exerciţiile cardio şi yoga sunt alegerile cele mai bune.

Săgetător

De obicei, rutina te plictiseşte şi tocmai de aceea ai nevoie de activităţi care să-ţi menţină spiritul vesel. Cele mai bune sporturi pentru tine sunt artele marţiale, călăritul şi înotul. Când vine vorba de dietă, alege alimentele care-ţi detoxifică ficatul, cum ar fi păpădia sau năsturelul. Pentru că ai multă energie, evită să bei cafea şi să mănânci dulciuri.

Capricorn

Te caracterizează lucrurile făcute cu calm şi organizate. Astfel, îţi este recomandată o dietă echilibrată, cu exerciţii uşoare. Yoga, ciclismul şi înotul sunt alegerile cele mai bune pentru tine.

Horoscopul dietelor! Cum să slăbeşti rapid în funcţie de zodia ta.

Vărsător

Pentru că îţi plac lucrurile inovatoare, acestea pot deveni o motivaţie pentru dieta ta. Când faci sport, optează pentru nişte adidaşi performanţi sau alege să alergi pe o bandă de ultimă generaţie. În ceea ce priveşte alimentaţia, nu ai nevoie de mare ajutor din partea celorlalţi pentru că ai întotdeauna voinţă. Cu toate acestea, evită dietele prea restrictive.

Peşti

Cei in zodia peste sunt foarte visatori. Activitatile fizice care va caracterizeaza sunt yoga si inotul. Când ţii o dietă, ai grijă la alimentele pe care le consumi şi introdu în meniul tău zilnic produse cu un conţinut de Omega-3 şi Omega-6, potrivit zodiata.com.

Horoscopul dietelor! Cum să slăbeşti rapid în funcţie de zodia ta.