Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Săptămâna 24 - 30 martie va fi marcată de numeroase fenomene astrale importante, aşa că vor avea loc schimbări pe toate planurile, în special pe cel sentimental.

RomaniaTV.net
24 mart. 2014, 08:50
Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Daca vrei sa afli cum stai cu dragostea in aceasta perioada de timp, citeste horoscopul iubirii:

Berbec

Alinierea planetelor te va ajuta sa ai mai multa incredere in sexualitatea ta si sa initiezi mai multe conversatii cu sexul opus. Astrele vor fi de partea ta si te vor ajuta sa-ti gasesti sortitul, insa trebuie sa depui si tu un mic efort. Nu mai fi incapatanata si incearca sa te bucuri de fiecare zi, asa cum este ea, pentru ca nu vei sti niciodata ce iti este rezervat.

Taur

Configuratia astrelor in acest moment te face sa te regasesti si sa ai mai multa incredere in tine. Brusc, te vei trezi la realitate si iti vei da seama ca tu nu esti genul de persoana care sufera din dragoste. Te ridici, „te scuturi de praf” si mergi mai departe, cu foarte multa incredere si vointa. Complimentele pe care le vei primi din partea reprezentatilor sexului puternic te vor face sa te simti foarte bine.

Gemeni

Indrazneala de care vei da dovada in aceasta perioada de timp ii va face chiar si pe cei mai putin interesati de tine sa-si puna anumite semne de intrebare. Vei atrage privirile asupra ta mai ceva ca un magnet si vei avea mari sanse sa faci cateva cuceriri. Daca vrei o relatie serioasa, incearca sa nu te inmoi la primele complimente pe care le vei primi.

Restul horoscopului dragostei pe Ele.ro.