Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Saptamana 19 - 25 ianuarie 2015 este potrivita pentru a lua noi decizii, pentru ca este o perioada a succeselor, in special in sfera personala.

RomaniaTV.net
19 ian. 2015, 09:07
Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Orice gand trebuie pus in aplicare imediat, foarte multi nativi vor avea posibilitatea sa remedieze probleme mai vechi sau sa-si invinga anumite temeri. Ziua de 20 ianuarie este un element de granita intre ceea ce s-a intamplat anul trecut si ceea ce urmeaza sa se intample anul acesta.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele la capitolul iubire, citeste horoscopul dragostei pentru saptamana aceasta:

Berbec

De dragul aparentelor, partenerul de viata ti-ar putea ascunde anumite lucruri sau ar putea evita unele discutii cu tine. Comportamentul pe care il va adopta fata de tine te va pune pe ganduri sau chiar te va enerva la culme. Ai grija, nu este cazul sa-l provoci in niciun fel.

Taur
Problemele dificile din relatia de cuplu nu ar trebui trecute cu vederea, cel putin nu in aceasta perioada. Incep sa iasa foarte multe lucruri la iveala si este cazul sa vorbesti deschis cu partenerul de viata, altfel relatia voastra va ajunge intr-un punct mort.

Citeşte mai mult pe ele.ro