Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea în prima săptămână din septembrie

Odata cu luna septembrie intrăm într-o perioadă de schimbări binevenite. De altfel, întreaga luna septembrie 2014 se află sub influenţa trigonului Jupiter-Uranus, un aspect care are de-a face cu eliberarea, deschiderea, expansiunea, progresul şi înnoirea.

01 sept. 2014, 09:50
Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea în prima săptămână din septembrie

Iata ce ne rezerva astrele pentru saptamana 1-7 septembrie.

Berbec

Fa-ti timp pentru persoana iubita si organizeaza o mica iesire la final de saptamana, doar pentru voi doi. O schimbarea de peisaj va fi binevenita si va aprinde din nou pasiunea intre voi. Lasa grijile acasa si redescopera cum este sa iubesti ca la inceput.

Citeşte şi HOROSCOP: Septembrie aduce un nou început pentru fiecare zodie. Previziunile astrologului Mariana Cojocaru

Taur

Din pacate sunt nori pe cerul tau. Este o atmosfera tensionata in plan amoros inca de la inceputul saptamanii. Din aceasta cauza esti deprimata si nu poti face nimic constructiv. Renunta la orgoliu si discuta deschis cu partenerul tau pentru a-ti recastiga linistea.

Citeşte şi Zile norocoase pentru întreaga toamnă, pentru fiecare, în funcţie de zodie

Gemeni

Treburile casnice si programul incarcat de la seviciu v-au obosit peste masura astfel incat ati renuntat la clipele de intimitate. Ar trebui sa spui stop si sa iti regasesti sexualitatea. Pune la cale o seara romantica, departe de grijile zilnice.

Citeşte continuarea horoscopului pe Ele.ro.