Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în săptămâna 10-16 octombrie, în funcţie de zodie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru săptămâna 10-16 octombrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

RomaniaTV.net
09 oct. 2016, 10:49
Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în săptămâna 10-16 octombrie, în funcţie de zodie

Balanţă

Se anunţă o săptămână agitată pentru tine fiindcă discuţiile dintre tine şi partener întotdeauna degenerează. Aţi ajuns într-un moment în care monotonia a pus stăpânire pe relaţia voastră şi vă certaţi numai din prostii. Încearcă să aduci ceva nou, poate mai multe ieşiri sau clipe romantice vă pot anima puţin.

Scorpion

Săptămâna aceasta este momentul să restabileşti legătura cu o persoană la care ai ţinut mult în trecut. Sentimentele nu au dispărut complet, aşa că merită să dai o nouă şansă relaţiei respective. Fie că este vorba de o rudă sau un fost iubit, primul pas ar trebui să vină de la tine.

Citeşte şi  Horoscop: Top 4 zodii care vor avea o iarnă de coşmar

Săgetător

Se anunţă schimbări mari pentru tine în această perioadă pe plan sentimental. E posibil să primeşti o cerere în căsătorie, să ţi se mărească familia, sau să cunoşti pe cineva cu care vei rămâne tot restul vieţii tale. Aproape că nici nu vei crede că ţi se întâmplă ţie toate astea şi că meriţi atâtea lucruri bune.

Capricon

Nu vei avea parte de linişte nici în această săptămână pe plan sentimental, şi asta doar din cauza faptului că nu comunici aşa cum trebuie cu partenerul sau cu copiii tăi. De-a lungul timpului ai acumulat frustrări iar acum vor ieşi la suprafaţă, şi îţi va fi greu să îţi ţii sub control nervii.

Citeşte mai mult pe eva.ro