Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea în săptămâna 15-21 septembrie

Săptămâna 15 - 21 septembrie va fi marcată de foarte multe evenimente astrale importante şi va fi necesar să se pună accent pe iertare şi înţelegere.

15 sept. 2014, 08:43
Horoscopul dragostei: Afla cum stai cu iubirea în săptămâna 15-21 septembrie

Foarte multi nativi vor avea posibilitatea sa se detaseze de trecut, sa uite de suferinta si sa cladeasca un nou viitor, plin de armonie si iubire. Persoanele singure vor avea sansa sa-si intalneasca perechea.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental, citeste horoscopul dragostei pentru saptamana 15 – 21 septembrie 2014:

Berbec

Comunicarea dintre tine si partenerul de viata nu va fi foarte buna in aceasta perioada si va fi necesar totusi sa incercati sa rezolvati cateva probleme mai vechi. Parcurgi o perioada destul de tensionata, insa nu trebuie sa te ingrijorezi. Astrele te vor ajuta sa-ti aduni gandurile si sa iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste viata sentimentala.

Citeşte şi Horoscopul până în 2050: Care sunt zodiile care se vor bucura de decenii de succes

Taur

In aceasta perioada vei fi foarte romantica, iar energia care te va caracteriza te va ajuta sa intri in legatura cu foarte multe persoane noi. Daca esti singura, vei avea toate sansele sa intalnesti un barbat care iti va da complet lumea peste cap. Totusi, nu te lasa pacalita de vraja de moment si nu te grabi sa te implici intr-o relatie.

Citeşte şi Aventurier, rebel, iubăreţ? Ce spune luna în care te-ai născut despre sexualitatea ta

Gemeni

Va fi o perioada in care vei fi ravasita de amintiri, vei avea o stare melancolica si nu vei dori sa intri in conversatie cu prea multe persoane din jur. Te vei concentra doar asupra lucrurilor care te intereseaza in mod special. Cu toate acestea, astrele vor avea grija ca tu sa ai parte de o surpriza pana la sfarsitul acestei saptamani.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.