Horoscopul dragostei: Află cum stai cum iubirea în săptămâna 2 – 8 iunie

Saptamana 2 - 8 iunie va aduce foarte multe schimbari in plan spiritual, iar foarte multi nativi vor putea lua decizii de viitor. Vor avea loc cateva evenimente semnificative si se vor afla raspunsuri la probleme mai vechi.

RomaniaTV.net
02 iun. 2014, 08:30
Horoscopul dragostei: Află cum stai cum iubirea în săptămâna 2 – 8 iunie

Majoritatea persoanelor vor avea o viziune mai clara asupra evenimentelor ce au loc in viata lor si vor avea sustinere si din partea familiei.

Asadar, daca vrei sa afli ce surprize ti-au pregatit astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul iubirii pentru saptamana 2 – 8 iunie 2014:

Berbec

Partenerul e intelegator si te sprijina in tot ceea ce faci. Viata de cuplu va fi in deplina armonie in aceasta perioada, iar iubirea voastra va inflori de la o zi la alta. Persoanele singure nu trebuie sa-si piarda speranta. Pe parcursul acestor zile este posibil sa privesti cu alti ochi un coleg de munca sau un amic din copilarie. Flirturile si discutiile siropoase vor fi la ordinea zilei.

Taur

Simti nevoia sa intri in contact cu foarte multe persoane pentru a-ti vindeca ranile din trecut. Activitatile in aer liber te vor ajuta sa-ti eliberezi mintea si sa ai o stare mai buna. Iti va fi greu sa-ti fixezi atentia pe o singura persoana, asa ca nu trebuie sa te chinui sa schimbi acest lucru. Lasa-te purtata de val si vezi incotro vor evolua lucrurile in aceasta perioada.

Gemeni

Daca ai inima franta, nu trebuie sa ramai in aceasta stare letargica. Este momentul sa iesi din zona de confort si sa cunosti oameni noi. Persoanele din anturaj vor insista sa iei parte la mai multe evenimente, nu le refuza. Zambeste si socializeaza cu cei din jur, iar atunci cand te vei astepta mai putin, va aparea si „printul”.

Citeşte mai mult pe ele.ro