Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna 12-18 septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

RomaniaTV.net
09 sept. 2016, 07:16
Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna 12-18 septembrie

Fecioară

E nevoie să-ţi asculţi mai mult partenerul de viaţă şi să nu-i ignori sfaturile, aşa cum ai făcut până acum. Comunică mai mult cu acesta şi renunţă la prejudecăţi atunci când vine vorba de viitorul vostru comun! Dacă nu simţi o îmbunătăţire pe plan sentimental chiar dacă faci aceste compromisuri, atunci nu este doar vina ta.

Balanţă

Este foarte important ca în această săptămână să comunici mai mult cu partenerul de viaţă. Dacă rămân probleme nelămurite între voi, rişti să se producă o distanţare. Dacă ai tendinţa de a avea crize de gelozie, încearcă să îţi ţii nervii sub control şi să porţi o discuţie calmă!

Citeşte şi  HOROSCOP URANIA: Luna plină afectează zodiile. Nativii pot fi stresaţi, agitaţi, neliniştiţi

Scorpion

Este foarte important ca în această săptămână să îi acorzi atenţie partenerului de viaţă cel puţin la fel ca prietenilor tăi. În alte condiţii, acesta se va simţi neglijat şi va avea o uşoară tentă de răzbunare. Încearcă să îi împaci pe toţi!

Săgetător

Bunul mers al relaţiei tale ţine doar de tine! Problemele pe care le-ai întâmpinat în ultima perioadă te-au făcut mai puternică, şi nicidecum nu te-au tras în jos. De acum înainte, niciun potenţial partener nu îşi va mai permite să îţi greşească, vei avea tu grijă de asta!

Citeşte mai mult pe eva.ro