Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 16-22 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

16 apr. 2018, 07:33
Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 16-22 aprilie

BERBEC

Îţi va merge extrem de bine în această săptămână în ceea ce priveşte dragostea.

Dacă eşti singură, în aceste zile e momentul perfect de a-ţi etala atuurile în scopul unei cuceriri sau a unui simplu flirt. Toţi bărbaţii îţi vor cădea la picioare fără să faci mare lucru. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, acum trebuie să acţionezi pentru a reaprinde flacăra iubirii.

Citeşte şi HOROSCOP 16-22 APRILIE: Cum stai cu finanţele în această săptămână, se anunţă schimbări profesionale

TAUR

E rost de o împăcare în această zile.

Aşa că dacă eşti certată cu iubitul sau soţul tău, acum este momentul să încercaţi să vă rezolvaţi problemele.Orice veţi dezbate acum are mari şanse de succes. Dacă eşti singură, caută să lămureşti o situaţie amoroasă mai veche care te ţine în loc din a-ţi trăi viaţa aşa cum meriţi.

GEMENI

Viaţa ta sentimentală evoluează frumos şi nu ai motive să te plângi.

Cu toate că ai obţinut ceea ce îţi doreai, ai tendinţa de a fi nemulţumită şi de a căuta ceva şi mai bun. E momentul să te opreşti şi să te bucuri de ceea ce ai până nu e prea târziu. Dacă vei ajunge să apreciezi mai mult, vei fi mai fericită.

RAC

Vei ieşi în evidenţă în aceste zile, aşa că ar trebui să profiţi de această perioadă pentru a ajunge la inima celui pe care ai pus ochii.

Nu va fi deloc dificil să cucereşti pe cineva, trebuie doar să arăţi că eşti disponibilă. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, partenerul tău de viaţă te va face să te simţi ca o prinţesă.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.