Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna 19-25 decembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

RomaniaTV.net
16 dec. 2016, 08:28
Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna 19-25 decembrie

Săgetător

Nu vei avea parte de cea mai liniştită săptămână a ta, însă cu siguranţă apele se vor calma aproape de Crăciun. Tensiunile se învârt în jurul familiei şi al timpului pe care trebuie să îl împarţi în mod egal pentru fiecare. E foarte important să iei totul cu calm şi să găsiţi o soluţie care să te satisfacă atât pe tine, cât şi pe iubitul tău.

Capricorn

Vei avea parte de o săptămână liniştită pe plan sentimental şi cu siguranţă sărbătorile îşi spun cuvântul. Un gest frumos sau un cadou surpriză pentru partenerul tău de viaţă ar putea face atmosfera din cuplu şi mai frumoasă. Dacă ai copii, ocupă-te de aceştia cât de mult vrei, însă nu îţi ignora nici partenerul!

Citeşte şi  Horoscop: Ce aduce solstiţiul de iarnă, cea mai lungă noapte din an

Vărsător

Nu contează unde vei fi în această perioadă, important este că vei avea grijă să te simţi bine în compania oricui. Dacă eşti singură, prietenii şi familia vor umple golul unui partener de viaţă, iar dacă ai un iubit sau un soţ, împlinirea va fi totală. Ai toate şansele ca de Sărbători să primeşti o cerere în căsătorie, asta în cazul în care nu ai făcut deja acest pas.

Peşti

Deşi această perioadă ar trebui să îţi aducă linişte în viaţă şi în suflet, se va întâmpla exact contrariul. Nemulţumirile faţă de partenerul tău de viaţă par că se înteţesc şi vei fi tentată să iei o decizie care le va da viaţa peste cap multora. Încearcă să analizezi corect toată situaţia voastră şi să vezi dacă ai mai multe minusuri decât bucurii.

Citeşte continuarea pe eva.ro