Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna 21-27 noiembrie, în funcţie de zodie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

RomaniaTV.net
17 nov. 2016, 08:49
Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna 21-27 noiembrie, în funcţie de zodie

Scorpion

Această săptămână nu se învârte în jurul vieţii tale de cuplu, ci mai degrabă în jurul relaţiilor pe care le ai. Familia şi prietenii sunt extrem de importanţi pentru tine, însă în ultima perioadă i-ai cam pus pe locul doi din cauza unor probleme profesionale. Acum este momentul să îţi iei revanşa şi să recuperezi timpul pierdut!

Săgetător

Ai toate şansele ca în aceste zile să îţi pice cu tronc un bărbat pe care abia l-ai întâlnit. Nu e nimic greşit în asta atât timp cât eşti singură şi disponibilă, însă trebuie să vrei cu adevărat un iubit, nu doar să te joci. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, lucrurile funcţionează aşa cum ar trebui, dar nu poţi spune că ai parte de fericirea pe care ţi-o doreşti.  

Citeşte şi  HOROSCOP 2017: Va fi un an de foc pentru toate zodiile

Capricorn

Nu ar strica să cauţi să aduci echilibrul în viaţa ta, mai ales că întâmpini probleme cu cei dragi din cauza altor planuri ale vieţii tale cărora le acorzi mai multă atenţie. Distribuie-ţi energia în mod egal atât jobului, cât şi iubirii. Comunică cu iubitul tău şi explică-i sincer prin ce treci, cu siguranţă te va înţelege!

Varsator

Nu eşti deloc mulţumită de viaţa ta sentimentală şi ai tendinţa de a te refugia în braţele prietenilor tăi. Este o idee bună ţinând cont de faptul că firea ta este destul de sensibilă şi rişti să intri în depresie în alte condiţii. Dacă nu poţi să ţii pasul cu ieşirile acestora, nu e nevoie să te ţi mereu după ei. Paralel cu această decizie a ta, e foarte important să porţi o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă despre ceea ce se întâmplă între voi.

Citeşte continuarea pe eva.ro