Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna 24-30 octombrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

RomaniaTV.net
22 oct. 2016, 04:45
Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna 24-30 octombrie

Balanţă

Vrei ca totul să iasă ca tine, iar partenerul de viaţă îţi va reproşa acest lucru. În ultima perioadă te-ai schimbat destul de mult, atitudinea ta devenind din ce în ce mai insuportabilă pentru cei dragi. Încearcă să îţi faci o listă de priorităţi şi renunţă la ideea de a-i mulţumi pe acei oameni neimportanţi din jurul tău în defavoarea celor care ţin cu adevărat la tine!

Scorpion

Dacă nu ai un iubit, aceasta este săptămâna ta! Cu siguranţă o persoană total necunoscută te va impresiona în aceste zile şi poate chiat te vei îndrăgosti fulgerător. Se anunţă veşti bune pentru tine dacă ai acest statut, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi pentru Scorpionii cuplaţi. În acest caz, te vei simţi sufocată şi constrânsă de partenerul tău!

Citeşte şi  Horoscopul destinului implacabil: Mariana Cojocaru dezvăluie surprizele astrelor pentru această perioadă

Săgetător

Vei fi nevoită în această săptămână să te împarţi în mod egal pe toate planurile vieţii tale. Vor fi câteva zile extrem de grele, în care oamenii apropiaţi vor trage de tine să le oferi atenţie. Încearcă să faci acest lucru şi aceştia vor aprecia chiar dacă nu reuşeşti să o duci până la capăt. Atât iubitul, cât şi colegii sau prietenii te vor lângă ei acum!

Capricorn

O persoană pe care o vei întâlni în această săptămână îţi va schimba complet percepţia despre viaţă. Dacă eşti singură şi îţi cauţi cu disperare un iubit, atunci e posibil ca acum să îţi dai seama că nu ai deloc nevoie de unul. De miercuri vei realiza că poţi fi fericită şi altfel. Ai mai multă încredere în tine!

Citeşte mai mult pe eva.ro