Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna 30 ianuarie-5 februarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

RomaniaTV.net
27 ian. 2017, 08:24
Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna 30 ianuarie-5 februarie

Vărsător

Această săptămână va fi una extrem de bună pentru tine pe plan sentimental, mai ales dacă simţeai nevoia de mai multă afecţiune în ultima perioadă. Cei dragi nu sunt de vină pentru distanţa dintre voi, ci mai degrabă tu şi timpul tău limitat. Acum ai ocazia să recuperezi ce ai pierdut, aşa că totul stă în mâinile tale!

Peşti

Apele nu vor fi limpezi între tine şi partenerul tău de viaţă în această săptămână. Mai mulţi factori externi, printre care şi banii, ar putea interveni între voi. Indiferent de eforturile depuse de tine, situaţia nu se va linişti prea curând. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă ca răceala dintre voi doi să nu devină permanentă, altfel există riscul unei separări.

Citeşte şi  Horoscop: Cum să îţi găseşti iubirea în funcţie de zodie

Berbec

Tensiunile din viaţa de familie nu par să se liniştească, însă fă tot posibilul să eviţi certurile cu iubitul sau cu alte persoane dragi. Dacă există probleme între voi, chiar dacă nu le poţi rezolva, măcar nu le amplifica. O persoană cu mai multă experienţă de viaţă te-ar putea salva dintr-o situaţie extrem de neplăcută!

Taur

Nu va apărea nimic nou în peisaj în această săptămână, dar asta nu înseamnă că nu vei avea parte de momente frumoase. Între tine şi partenerul de viaţă s-a sudat o legătură care cu greu ar putea fi dezbinată, iar dovezile de iubire vor fi la ordinea zilei. Să nu crezi că relaţia ta devine plictisitoare doar pentru că se apropie de perfecţiune, ar fi păcat!

Citeşte continuarea pe eva.ro