Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 9-15 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

RomaniaTV.net
08 apr. 2018, 19:09
Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 9-15 aprilie

BERBEC

Va fi o săptămână bună pentru tine pe plan sentimental. Dacă eşti singură, e foarte important să nu bârfeşti pe nimeni dacă vrei să atragi persoanele de sex opus. Poţi discuta deschis despre orice, însă nu fi răutăcioasă! Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă sau ai deja o familie, atunci cel mai probabil te vei concentra alături de cei dragi pe sarcinile casnice. 

TAUR

Posesivitatea poate interveni în relaţia ta de cuplu în această săptămână. Nu e vorba de gelozia partenerului de viaţă, ci chiar de a ta, iar tu eşti conştientă de asta. Nu va mai dura mult până când iubitul sau soţul tău îşi va lua singur libertatea de care are nevoie şi pe care o merită. Cu toate că e o perioadă în care bunătate şi înţelegerea ar trebui să dăinuiască, la tine cel mai probabil va fi rost de tensiuni. 

GEMENI

Este foarte important să fii directă în discuţiile cu partenerul de viaţă în aceste zile. Nu lăsa nimic neclarificat dacă vrei să ai parte de momente relaxante şi fericite la finalul acestei săptămâni. Nu e cazul să îi dai emoţii iubitului sau soţului şi nici să nu-i prelugenşti chinul făcându-l să aştepte ceva din partea ta. Nativele singure vor ieşi mai mult, se vor distra şi vor flirta.

RAC

Vor apărea unele schimbări în viaţa ta în această săptămână, şi asta din cauza pretenţiilor partenerului de viaţă. Există riscul ca unele prietenii ale tale să se rupă, însă asta nu înseamnă că va fi definitiv. Încearcă să îi faci acestuia pe plan într-o privinţă, însă nu renunţa la viaţa ta personală cu totul în favoarea lui!

Citeşte mai multe pe eva.ro