Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna următoare

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta.

RomaniaTV.net
30 mart. 2018, 10:17
Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna următoare

CAPRICORN

E necesar ca în această săptămână să îţi faci timp pentru prieteni şi familie, chiar dacă partenerul se va simţi puţin neglijat.

Zilele de sărbătoare trebuie petrecute alături de toţi cei dragi, aşa că încearcă pe cât posibil să organizezi o reuniune completă. E posibil ca cu această ocazie, două persoane dragi ţie să ajungă să se împace şi chiar să se înţeleagă.

Citeşte şi Zodiac chinezesc săptămâna 2-8 aprilie 2018. Ce îţi aduce Săptămâna Mare în zodiacul chinezesc

VARSATOR

E o săptămână bună pentru nativele implicate într-o relaţie.

Acestea vor avea alături toate persoanele dragi lor, în special în weekend. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cele singure, care simt nevoia mai mult decât oricând de afecţiune şi companie. Pentru acestea e nevoie de multă prudenţă, altfel se vor arunca în braţele oricui fără să se gândească la consecinţe.

PESTI

Săptămâna aceasta vei munci mai puţin şi vei avea mai mult timp pentru persoanele dragi ţie.

Cel mai fericit va fi partenerul tău de viaţă, care se va bucura din plin de compania ta. Vor fi zile pline şi fericite, zile în care te vei răsfăţa şi îţi vei reîncărca bateriile. Chiar dacă nu mereu e totul roz, fericirea pe care ţi-o aduce relaţia în care eşti implicată acum te va ajuta să treci peste posibilele greutăţi care pot să apară în viitor.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.