Horoscopul dragostei până la sfarşitul anului 2018. O zodie nu are parte de ea

Vrei sa afli cate ceva despre dragoste pe durata sarbatorilor? Ei bine, citeste mai jos!

20 nov. 2018, 09:43
Horoscopul dragostei până la sfarşitul anului 2018. O zodie nu are parte de ea

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Vacanta de iarna se apropie, iar viata ta la acest capitol va fi linistita. Ai trecut printr-o relatie mai tumultoasa, dar acum te vei linisti. La inceput iti va fi un pic mai greu, poate putin inconfortabil, dar respira profund si paseste inainte.

Citeşte şi Horoscop 20 noiembrie Camelia Pătrăşcanu. Gemenii au nevoie de mai multă susţinere, Peştii stau bine la un capitol important

Nu va mai fi nevoie sa te sacrifici sau sa renunti la nevoile tale pentru o alta persoana.

Taurul (20 aprilie-21 mai)

Dragul nostru tauras, sfarsitul anului 2018 iti va aduce o mare surpriza. Vei avea o multime de motive pentru a sarbatori si vei participa la o multime de evenimente.

Piramida ta alimentare va fi alcatuita in principal din sampanie si delicatese. Vei fi oaspetele care nu vine niciodata cu mana goala, iar gazda iti va crea nopti de neuitat.

Gemeni (22 aprilie-21 iunie)

Gemenii au cam tratat dragostea precum o casa bantuita. Trebuie sa inchizi ochii si sa cauti o cale de iesire. Sfarsitul anului iti va aduce o noua atitudine, sa zicem mai de vara asa. Vei decide ca este momentul sa dai uitarii trecutul sis a va indepartati de tot ce tine de trecut.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Racusorule, sfarsitul anului este cel mai fericit moment pentru tine. Iti va aduce inapoi unele amintiri din copilarie.

Vei fi inconjurat de familie, prieteni vechi, dar si noi. Nostalgia te va cuprinde putin din cauza unei persoane pe care ai pierdut-o. aceasta perioada a anului te face sa iti dai seama de o multime de lucruri.

Leul (23 iulie-22 august)

Leule, ai cam fost fantezia tuturor anul aceasta. La sfarsitul anului 2018, va fi cineva cu tine sub vasc care te va cam calca pe ciorapei. Acel cineva merita din plin dragostea ta.

Fecioara (23 august-22 septembrie)

Cineva o sa ajunga la tine si o sa intre pe sub pielea ta groasa. O sa depasiti toate nivelele de logica si veti cunoaste o parte din voi care credeati ca nu exista.

Balanta (23 septembrie-22 octombrie)

Sfarsitul anului iti va aduce o persoana ce va fi pe primul loc in viata ta. Ar putea fi un prieten sau un membru al familiei. Va fi prioritatea ta numarul unu si se va crea o puternica legatura intre voi.

Scorpion (23 octombrie- 22 noiembrie)

Iubirea de la sfarsitul anului va fi marele tau secret. Aceasta iubire iti va aduce un sentiment de satisfactie personala. Mintea vostra va continua sa isi imagineze tot felul de scene cidate.

Continuarea horoscopului pe virale.ro.