Horoscopul dragostei pe anul 2015. Află ce-ţi rezervă astrele

Ce îți va aduce, din punct de vedere sentimental, anul care tocmai a început? Ce șanse sunt să găsești marea fericire, sau să păstrezi armonia în cuplu? Astrele îți dau un posibil răspuns.

RomaniaTV.net
08 ian. 2015, 09:32
Horoscopul dragostei pe anul 2015. Află ce-ţi rezervă astrele

Horoscopul dragostei pe anul 2015 – Berbec

Întâlnirea fabuloasă pe care ai făcut-o anul trecut și care s-a consumat în mii de focuri de artificii te-a cam lăsat fără vlagă – și fără chef. Focul s-a mai domolit, iar asta nu-ți e pe plac. Nimic nu e pierdut! Profită de lunile iulie și august pentru a reaprinde pasiunea. Altfel, riști să pierzi acest tren și să te auto-dezamăgești încă o dată…

Citeşte şi Zodiile cele mai predispuse să divorţeze sau să rupă o relaţie în 2015, în procente

Horoscopul dragostei pe anul 2015 – Taur

Obiectivul tău este, în 2015, același: de te dărui total relației de cuplu, astfel ca fericirea să fie mereu prezentă. Din păcate, astrele te vor abate puțin din drumul tău: dacă ești măritată, sunt șanse să faci o întâlnire care te va deturna complet de la scopul tău conjugal, și căreia riști să i te dedici trup și suflet. Perioada cea mai periculoasă pentru relația ta este primul semestru al anului. Din fericire, cineva, acolo, sus, te iubește – și te îndrumă, ca să restabilești echilibrul familial.

Citeşte şi TRUCURI feng shui ca să ai NOROC ÎN DRAGOSTE în 2015

Horoscopul dragostei pe anul 2015 – Gemeni

Termometrul iubirilor tale va cunoaște suișuri și coborâșuri spectaculoase! Perioadele critice sunt prima jumătate a lui ianuarie 2015, de la jumătatea lui februarie până în prima parte a lui martie – precum și în lunile aprilie, mai, iunie, iulie, septembrie, noiembrie. În schimb, în luna august, viața ta sentimentală va atinge cele mai înalte cote. Vei cunoaște pe cineva care îți va releva noi fațete ale iubirii și ale fericirii, ba chiar ale uitării de sine. Prin urmare, te așteaptă un an sentimental agitat, plin de surprize care se pot culmina cu Marea Fericire!

Predicțiile astrale pentru celelalte zodii le găsești aici.