Horoscopul dragostei pentru luna decembrie. Ce sfat primește fiecare zodie în parte

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie. Anul Nou bate la ușă, iar toată lumea se pregătește ca să-l întâmpine cum se cuvine. Cu planuri mărețe, speranțe și multe gânduri bune, pășesc nativii în 2024. Însă, până atunci, trebuie să ne bucurăm și de ultima lună din an, iar unele zodii pot avea parte de schimbări radicale în plan personal.

20 nov. 2023, 13:26
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie. Ce sfat primește fiecare zodie în parte
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie, în funcție de zodie. Luna decembrie este considerară cea mai frumoasă perioadă din an, cu multe cadouri și sentimente de bucurie. Însă, din punct de vedere sentimental, lucrurile nu stau așa pentru toți nativii.

Citește și: Horoscop chinezesc, cu Nicoleta Ghiriș. Previziuni până în februarie 2024 pentru Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie

Berbec

Micile minciuni se adună. Este întotdeauna mai bine să spui adevărul, deoarece încrederea este greu de construit, dar foarte ușor de pierdut.

Taur

Nu aștepta ocazii mari pentru a-ți răsfăța persoana iubită. Arată-i că o iubești în fiecare zi în moduri mici. Cele mai simple gesturi pot conta cel mai mult.

Gemeni

Ar trebui să-ți iubești partenerul, dar și să-ți placă de el. Ar trebui să fiți și prieteni, nu doar iubiți.

Rac

Nu ar trebui să-ți fie frică să aduci în discuție nemulțumirile sau temerile pe care le ai cu privire la relație. Dacă este persoana potrivită, veți depăși problemele. Fricile tale nu îl vor alunga.

Leu

Trebuie să-ți accepti partenerul exact așa cum este. Dacă este mulțumit de el însuși, nu îl poți forța să se schimbe. Și dacă ar fi persoana potrivită, nu ai vrea să o facă.

Fecioară

Relațiile necesită efort din ambele părți. Dacă unul dintre voi încetează să mai încerce, nu contează cât de mult încearcă celălalt. Trebuie să fiți pe aceeași pagină pentru ca relația să funcționeze.

Balanță

Ține minte, nu este responsabilitatea ta să-i faci pe toți ceilalți fericiți. Trebuie să-ți faci griji pentru propria ta fericire. Nu este egoist să te pui pe primul loc.

Scorpion

Dacă vrei să găsești dragostea, trebuie să-ți dărâmi zidurile. Trebuie să-ți asumi un risc. Dă-i acestei persoane o șansă dacă crezi cu adevărat că te merită.

Săgetător

Nu poți petrece fiecare clipă cu partenerul tău. Trebuie să ai propria ta viață și la fel și el. Trebuie să ai suficientă încredere în persoana iubită pentru a-i oferi spațiu.

Capricorn

Nu ar trebui să-l convingi să te iubească. Ar trebui să-ți vadă valoarea fără ca tu să îi oferi argumente și explicații.

Vărsător

Un comportament nepotrivit față de tine spune mai multe despre el, decât despre tine. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu ești iubită, înseamnă că nu știe să te iubească.

Pești

A-l ierta nu înseamnă că trebuie să-l lași înapoi în viața ta. Dacă nu este potrivit pentru tine, îi poți purta întotdeauna respect de la distanță, scrie Eva.ro.