Horoscopul dragostei pentru săptămâna 21-27 ianuarie 2013

Săptămâna aceasta dragostea se vede cu alţi ochi. Realizăm că dragostea este un act plin de pasiune şi nu ceva pe care să-l bifăm în agenda zilnică. Multe lucruri vor ieşi la lumină, de la dorinţe şi pasiuni, la sentimente care n-au ce caută într-o relaţie. Unii vor prefera să meargă singuri pe un drum sigur cu un scop final, decât să hoinărească împreună cu cineva pe drumuri care nu duc niciunde.

RomaniaTV.net
21 ian. 2013, 11:42
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 21-27 ianuarie 2013

Berbec

Saptamana aceasta este foarte promitatoare pentru relatii. Da glas sentimentelor tale si dezvaluie-ti gandurile. Nu-ti subestima puterea de a spune adevarul. Fii constient de ceea ce doresti cu adevarat de la o relatie intima. Este posibil sa faci o calatorie pentru a te descoperi pe tine.

Taur

Impartaseste-i partenerului de viata ce dorinte ai vrea sa ti se implineasca. Apoi roaga-l sa le spuna pe ale lui. S-ar putea sa ai surpriza sa coincida, iar acest lucru sa duca la imbunatatirea relatiei intime. Daca esti singur, iesi in lume. Sunt sanse mari sa gasesti persoana potrivita.

Gemeni

Persoana iubita asteapta foarte mult de la tine. S-a obisnuit cu abilitatile tale de a-i descoperi si cele mai mici dorinte si sa i le indeplinesti. Dar cum ramane cu sentimentele si nevoile tale? E timpul sa nu te mai simti rusinat si sa spui ceea ce simti cu adevarat.

Rac

Simti ca ceva lipseste din viata ta. Daca esti implicat intr-o relatie, vrei mai mult spatiu pentru tine. Starile de indoiala si incertitudine nu-ti fac deloc bine. Si nici pentru relatia de cuplu nu sunt sanatoase. Este timpul sa te hotarasti ce vrei cu adevarat. Pentru asta vei avea nevoie de o mica cruciada cu tine insuti.

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro.