Horoscopul extremelor: Zodiile, la bine şi la rău

Fiecare nativ are trăsături pozitive şi negative. În anumite situaţii, una dintre ele poate fi trăsătura dominantă a zodiei respective. Dacă în viitorul apropiat vrei să îţi legi destinul de un anumit nativ sau ai deja un partener şi vrei să ştii cam la ce să te aştepţi în relaţia cu acesta, citeşte în continuare horoscopul extremelor.

07 nov. 2014, 10:29
Horoscopul extremelor: Zodiile, la bine şi la rău

Berbec

Vrei sa iti legi destinul de un Berbec? Iti trebuie ceva curaj, insa merita tot efortul. Daca la bine Berbecii sunt capriciosi si se rasfata cat e ziua de lunga, la rau au tendinta de a o face pe interesantii si de a te trata de sus. Nu te lasa speriata, este metoda de aparare pe care o folosesc atunci cand le este teama.

Horoscop: Căile destinului şi ale vieţii, în funcţie de zodia şi ziua în care te-ai născut

Taur

Daca ai gasit un Taur care sa te faca sa iti doresti sa iti unesti destinul de al sau, grabeste-te pentru ca nu trebuie sa iti scape! Taurii sunt sinceri, morali si nu se grabesc atunci cand iau o decizie importanta. Trebuie sa stii insa ca, in situatiile conflictuale, Taurii sunt destul de rigizi si inchisi la minte asa ca trebuie sa te astepti la cateva batai de cap.

Gemeni

Ti s-a pus pata pe un nativ nascut in zodia Gemeni? Ei bine, trebuie sa stii ca acesta este plin de viata si iubitor al aventurii asa ca trebuie sa ai energie suficienta pentru a putea tine pasul cu el. Pe de alta parte insa, in situatiile dificile, va lasa sa iasa la suprafata latura sa mai putin agreabila. Acesta poate fi prefacut si nedemn de increderea ta asa ca trebuie sa fii precauta.

Horoscop: Află dacă ai calităţile unei adevărate prinţese războinice, în functie de zodia ta

Rac

Racii sunt partenerii pe care orice femeie si i-ar dori. Sensibili si cu un dezvoltat simt al responsabilitatii, ei se pot transforma in persoane nehotarate, irascibile si instabile din punct de vedere emotional in situatiile grele.

Descopera celelalte zodii pe feminis.ro.